SHG on perinteisesti menestyksekäs kilpaurheiluseura ja haluamme kannustaa omia junioreitamme ainakin kokeilemaan ja tutustumaan kilpailemiseen. Kilpaurheilusta innostuneille tavoitteenamme on tarjota tukea ja mahdollisuus edetä huipulle saakka, niin olosuhteiden kuin valmennuksellisen tietotaidon osalta.
Kilpailemisen voi aloittaa hyvin matalan kynnyksen kisoista, joissa pelataan lyhennettyä kenttää ohjatusti ja kannustavassa ilmapiirissä. Alla linkkejä ja tietoa eri tason kilpailuista lähiseudulla ja koko Suomen alueella.


KUJT - Keski-Uudenmaan JunnuTour

Aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja, jossa pidetään hauskaa ja tutustutaan kilpailemiseen.


KUJT - LUE LISÄÄGolfliiton junioreiden kilpailukiertueet

Golfliitto järjestää alueellisia ja kansallisia kilpailukiertueita, joista löytyy oma sarja kaiken tasoisille pelaajille.

FUTURE TOUR

Matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2024 Future Tourilla pelataan seuraavissa sarjoissa, joista löytyy varmasti sopiva taso jokaiselle pelaajalle:

  • Easy 9: 9 reiän pistebogey lyhennetyllä kentällä
  • Easy Red: 18 reiän pistebogey punaisilta tiimerkeiltä (oma sarja 8-12 vuotiaat ja 13-16 vuotiaat)
  • Future pojat: 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia keltaisilta tiimerkeiltä (oma sarja 8-14 vuotiaat ja 15-18 vuotiaat)
  • Future tytöt: 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia punaisilta tiimerkeiltä (oma sarja 8-14 vuotiaat ja 15-18 vuotiaat)

Kilpailuja järjestetään seitsemällä alueella.


FJT CHALLENGE

Kaudella 2024 pelataan omana kiertueenaan FJT Challenge -karsintasarjaa, jonka osakilpailuista on mahdollista saada osallistumisoikeus seuraavaan Finnish Junior Tourin osakilpailuun.


FINNISH JUNIOR TOUR (FJT)

Suomen ylin kilpailukiertue alle 21-vuotiaille kilpapelaajille. Kiertue tarjoaa mahdollisuuden testata taitoja ikäluokan parhaiden pelaajien kanssa. Finnish Junior Tour sisältää kauden aikana 9 tapahtumaa, joihin kuuluvat myös lyöntipelin ja reikäpelin SM-kilpailut sekä Euroopan arvostetuimpiin avoimiin juniorikilpailuihin kuuluva Finnish International Junior Championship.

FUTURE TOUR - LUE LISÄÄ


FJT CHALLENGE - LUE LISÄÄ


FJT - LUE LISÄÄIlmoittautuminen kilpailuihin

Kilpailuihin ilmoittautuminen on pelaajien ja huoltajien vastuulla. Seura ei hoida ilmoittautumisia (poikkeus joukkue-SM). Seura pyrkii tietysti tiedottamaan sopivista kilpailukiertueista ja muista junioritapahtumista. Sopivat kilpailut kannattaakin merkitä heti kauden alussa kalentereihin, jotta ilmoittautuminen ei unohdu.

Ilmoittautumiseen tarvitset juniorin jäsennumeron ja Golfliiton kisoissa seuratunnuksen, joka SHG:lla on 77.

KUJT kilpailuihin ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella sivuilta www.kujt.fi.

Golfliiton alaisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Golfliiton kilpailukalenterin / Golfbox järjestelmän kautta. Alla ohje ilmoittautumiseen ja linkki kilpailukalenteriin. Golfliiton kisoihin osallistuvilla tulee olla myös käyttäytymis,-sääntö ja yhdenvertaisuuskoulutus suoritettuna ennen ensimmäistä kisaa.


Ilmoittautumisohje-kilpailuihin >>

Kilpailukalenteri >>

Käyttäytymiskoulutus >>