SHG on perinteisesti menestyksekäs kilpaurheiluseura ja haluamme kannustaa omia junioreitamme ainakin kokeilemaan ja tutustumaan kilpailemiseen. Kilpaurheilusta innostuneille tavoitteenamme on tarjota tukea ja mahdollisuus edetä huipulle saakka, niin olosuhteiden kuin valmennuksellisen tietotaidon osalta.
Kilpailemisen voi aloittaa hyvin matalan kynnyksen kisoista, joissa pelataan lyhennettyä kenttää ohjatusti ja kannustavassa ilmapiirissä. Alla linkkejä ja tietoa eri tason kilpailuista lähiseudulla ja koko Suomen alueella.


KUJT - Keski-Uudenmaan JunnuTour

Aloittelevien golfjunioreiden oma kilpailusarja, jossa pidetään hauskaa ja tutustutaan kilpailemiseen.


KUJT - LUE LISÄÄGolfliiton junioreiden kilpailukiertueet

Golfliitto järjestää alueellisia ja kansallisia kilpailukiertueita, joista löytyy oma sarja kaiken tasoisille pelaajille.

FUTURE TOUR

Matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2022 Future Tourilla pelataan neljässä eri sarjassa. Pelaajien tulee olla iältään joko 8-18-vuotiaita tai 8-16-vuotiaita (ikä, jonka pelaaja täyttää vuonna 2022), riippuen sarjasta. Kilpailuja järjestetään seitsemällä alueella.


FJT CHALLENGE

Kaudella 2022 pelataan omana kiertueenaan FJT Challenge -karsintasarjaa, jonka osakilpailuista on mahdollista saada osallistumisoikeus seuraavaan Finnish Junior Tourin osakilpailuun.


FINNISH JUNIOR TOUR (FJT)

Suomen ylin kilpailukiertue alle 21-vuotiaille kilpapelaajille. Kiertue tarjoaa mahdollisuuden testata taitoja ikäluokan parhaiden pelaajien kanssa. Finnish Junior Tour sisältää kauden aikana 9 tapahtumaa, joihin kuuluvat myös lyöntipelin ja reikäpelin SM-kilpailut sekä Euroopan arvostetuimpiin avoimiin juniorikilpailuihin kuuluva Finnish International Junior Championship.

FUTURE TOUR - LUE LISÄÄ


FJT CHALLENGE - LUE LISÄÄ


FJT - LUE LISÄÄ