SHG:n golfprot apunasi

SHG:n opetustiimiin kuuluu kesällä 2023 viisi PGA ammattilaista - Hanna-Leena Ronkainen, Lauri William Hurri, Markus Ervasti, Mikko Valtonen ja Harri Ahtiainen. Kaikki opettajat palvelevat SHG:n jäsenten ja osakkaiden lisäksi myös muita golfareita.
​​​​​​​

SHG:n Head Pro, PGA Pro Hanna-Leena Ronkainen

Hanna-Leenalle golf on elämäntapa, sillä hän on kasvanut lajin parissa pikkutytöstä saakka. Hän on taustaltaan kilpapelaaja ja vuodet 1995 – 2006 hän oli mukana maajoukkueessa ja edustamassa Suomea mm. kolmissa MM-kilpailuissa. Tämän jälkeen hän pelasi ammattilaisena viisi kautta saatuaan pelioikeuden naisten Euroopan kiertueelle.

Vuodesta 2011 alkaen Hanna-Leena on keskittynyt opettamiseen. Oppilaina on ollut kaiken tasoisia ja ikäisiä golfareita. Opetuksen lähtökohtana on löytää jokaiselle oppilaalle oma sopiva tapa oppia ja kehittyä. Tärkeintä on saada oppilas innostumaan, nauttimaan ja tätä kautta pelaamaan paremmin.

”Parasta opetustyössä on ne molemminpuoliset oivallukset ja oppiminen. Se tunne, kun sekä opettaja että oppilas kokevat onnistuneensa ja saadaan viettää yhteisiä ilon hetkiä”

Hanna-Leena Ronkainen: hanna-leena@golfacademy.fi, 045 312 6156


Golfpro Markus Ervasti

Markus on rautainen golf-alan PGA ammattilainen, jolta hoituu innostava golfopetus. Hän on pidetty ja helposti lähestyttävä persoona ja monipuolinen golfalan osaaja. Vahvalla ammattipelaajan kokemuksellaan Markus osaa auttaa kaiken tasoisia golfareita.

Markus Ervasti: markus.ervasti@shg.fi, 040 588 8522


PGA Pro Harri Ahtiainen

Harri on Suomen PGA:n jäsen jo -90 luvulta ja opettanut golfia yli 20 vuoden ajan Suomessa, Virossa, Venäjällä sekä myös Liettuassa, ja joka maassa hän on törmännyt melkein päivittäin samoihin opettamisen haasteisiin. Harrin mielestä ihmiset ansaitsevat oppia parhaan tavan hyödyntää heidän oman kehonsa vahvuuksia. Sinua ei opeteta “samaa swingiä kaikille” periaatteella, koska jokainen on yksilö. Vastaavana esimerkkinä tunnistat tuntemasi henkilön hänen tavastaan kävellä näkemättä kasvoja. Yksi tapa opettaa ei siis sovi kaikille, koska ihmisillä on synnynnäinen erilainen tapa liikkua. Osa kävelee hieman yläkeho eteenpäin nojaten, osa taas enemmän pystyasennossa, liikkeen lähtiessä lantiosta. Harrin opetuksessa selviää sinun synnynnäinen tapasi liikkua ja kuinka swingata golfmailaa.

Harri Ahtiainen: harri.ahtiainen@gmail.com, 041 311 9786


PGA Pro Mikko Valtonen

Mikko löi ensimmäisen golflyöntinsä 1994 Talissa ja vuonna 2000 aloitti harrastuksen. 2003 harrastuksesta tuli työ ja hän aloitti Golf Centerissä myyjänä sekä mailojen korjaajana. Myöhemmin hän alkoi tehdä myös mailojen fittauksia vuoteen 2010. Siitä jatkui tie kohti ammattivalmentajatutkintoa ja valmistuminen vuonna 2014. Mikko on myös Suomen PGA:n jäsen.

Mikon motto on rennosti parempaa golfia. Hän pyrkii myös pitämään asiat mahdollisimman yksinkertaisena ja helposti opittavina.

Mikko valmentaa ympärivuotisesti aloittelijoita, harrastajia sekä kilpailemiseen tähtääviä pelaajia ja hän pyrkii aina huomioimaan jokaisen yksilönä ja sopimaan yhdessä tavoitteet mitä tulisi kehittää. Golfvälineiden ammattitaitoinen tuntemus sekä fyysisten ominaisuuksien kartoittaminen on myös vahvuus valmentamisessa.

Mikko haluaa myös jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan ja pitää harjoittelusta sekä pelaamisesta. Hän harrastaa aktiivisesti golfin lisäksi jääkiekkoa, lumilautailua ja vesilautailua. Näissäkin lajeissa käytetään paljon kehonhallintaa, fysiikkaa, liikkuvuutta ja tasapainoa mikä edesauttaa golfvalmennustyössä.

Mikko Valtonen: mikko.valtonen@elisanet.fi, 045 300 3005


PGA Pro Lauri William Hurri

PGA Pro Lauri William Hurri aloittaa jo yhdeksännentoista kesänsä SHG:n kentillä. Hän on toiminut golfopettajana 80-luvulta alkaen. Lauri vastaa tulevana kesänä SHG:n juniorien valmennuksesta ja opettaa kursseilla ja yksityistunneillaan kaiken tasoisia golffareita.

Laurin opetuksessa on käynyt satoja golfareita, aloittelijoista ammattipelaajiin. Parhaat opetustulokset syntyvät silloin, kun pelaaja on itse innostunut ja keskittynyt tekemiseensä. ”Vahva tahto auttaa pelaajaa pääsemään sinne, minne hän haluaa. Opettajan tehtävä on opastaa ja avustaa matkalla, mutta vain golfari itse voi löytää perille.”

Lauri Hurri: Lauri.hurri@shg.fi, 040 590 0892

Yksityistuntien hinnasto

PalveluHinta
Yksityistunti 25 min35 €
Yksityistunti 50 min65 €
Yksityistunti 2hlö 50 min80 €