SHG:n golfprot apunasi

SHG:n opetustiimiin kuuluu kesällä 2024 neljä PGA ammattilaista - Hanna-Leena Ronkainen, Markus Ervasti, Mikko Valtonen ja Mikko Imponen. Kaikki opettajat palvelevat SHG:n jäsenten ja osakkaiden lisäksi myös muita golfareita.
​​​​​​​

SHG:n Head Pro, PGA Pro Hanna-Leena Ronkainen

Hanna-Leenalle golf on elämäntapa, sillä hän on kasvanut lajin parissa pikkutytöstä saakka. Hän on taustaltaan kilpapelaaja ja vuodet 1995 – 2006 hän oli mukana maajoukkueessa ja edustamassa Suomea mm. kolmissa MM-kilpailuissa. Tämän jälkeen hän pelasi ammattilaisena viisi kautta saatuaan pelioikeuden naisten Euroopan kiertueelle.

Vuodesta 2011 alkaen Hanna-Leena on keskittynyt opettamiseen. Oppilaina on ollut kaiken tasoisia ja ikäisiä golfareita. Opetuksen lähtökohtana on löytää jokaiselle oppilaalle oma sopiva tapa oppia ja kehittyä. Tärkeintä on saada oppilas innostumaan, nauttimaan ja tätä kautta pelaamaan paremmin.

”Parasta opetustyössä on ne molemminpuoliset oivallukset ja oppiminen. Se tunne, kun sekä opettaja että oppilas kokevat onnistuneensa ja saadaan viettää yhteisiä ilon hetkiä”

Hanna-Leena Ronkainen: hanna-leena@golfacademy.fi, 045 312 6156


Golfpro Markus Ervasti

Markus on rautainen golf-alan PGA ammattilainen, jolta hoituu innostava golfopetus. Hän on pidetty ja helposti lähestyttävä persoona ja monipuolinen golfalan osaaja. Vahvalla ammattipelaajan kokemuksellaan Markus osaa auttaa kaiken tasoisia golfareita.

Markus Ervasti: markus.ervasti@shg.fi, 040 588 8522


PGA Pro Mikko Valtonen

Mikko löi ensimmäisen golflyöntinsä 1994 Talissa ja vuonna 2000 aloitti harrastuksen. 2003 harrastuksesta tuli työ ja hän aloitti Golf Centerissä myyjänä sekä mailojen korjaajana. Myöhemmin hän alkoi tehdä myös mailojen fittauksia vuoteen 2010. Siitä jatkui tie kohti ammattivalmentajatutkintoa ja valmistuminen vuonna 2014. Mikko on myös Suomen PGA:n jäsen.

Mikon motto on rennosti parempaa golfia. Hän pyrkii myös pitämään asiat mahdollisimman yksinkertaisena ja helposti opittavina.

Mikko valmentaa ympärivuotisesti aloittelijoita, harrastajia sekä kilpailemiseen tähtääviä pelaajia ja hän pyrkii aina huomioimaan jokaisen yksilönä ja sopimaan yhdessä tavoitteet mitä tulisi kehittää. Golfvälineiden ammattitaitoinen tuntemus sekä fyysisten ominaisuuksien kartoittaminen on myös vahvuus valmentamisessa.

Mikko haluaa myös jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan ja pitää harjoittelusta sekä pelaamisesta. Hän harrastaa aktiivisesti golfin lisäksi jääkiekkoa, lumilautailua ja vesilautailua. Näissäkin lajeissa käytetään paljon kehonhallintaa, fysiikkaa, liikkuvuutta ja tasapainoa mikä edesauttaa golfvalmennustyössä.

Mikko Valtonen: mikko.valtonen@elisanet.fi, 045 300 3005


PGA Trainee Mikko Imponen

Mikko on useita lajeja harrastanut urheilullinen ihminen, jolle valmentaminen ja golf on lähellä sydäntä. Golfiin hän hurahti täysin heti alkeiskurssin käytyään 26 vuotta sitten. Hän on valmentajana helposti lähestyttävä ja kannustava, joka haluaa haastaa ja motivoida oppilasta kehittämään itseään.

Opettamisen lähtökohtana on aina pelaajan yksilölliset tavoitteet ja tausta. Mikon tavoitteena on löytää tapa, jolla pelaaja nauttii harjoittelusta ja pelaa paremmin.

Golfin valmennustyöstä on kertynyt neljä vuotta kokemusta ja tällä hetkellä hän viimeistelee PGA Pro tutkintoa.

Mikko Imponen: imp1golf@gmail.com, 045 174 8447


Yksityistuntien hinnasto

PalveluHinta
Yksityistunti 25 min35 €
Yksityistunti 50 min65 €
Yksityistunti 2hlö 50 min80 €