SHG:n golfprot apunasi

SHG:n opetustiimi kasvaa kesälle 2022 ja nyt palveluita tarjoaa viisi PGA ammattilaista - Hanna-Leena Ronkainen, Lauri William Hurri, Markus Ervasti, Mikko Valtonen ja Harri Ahtiainen. Kaikki opettajat palvelevat SHG:n jäsenten ja osakkaiden lisäksi myös muita golfareita.
​​​​​​​

SHG:n Head Pro, PGA Pro Hanna-Leena Ronkainen

Hanna-Leenalle golf on elämäntapa, sillä hän on kasvanut lajin parissa pikkutytöstä saakka. Hän on taustaltaan kilpapelaaja ja vuodet 1995 – 2006 hän oli mukana maajoukkueessa ja edustamassa Suomea mm. kolmissa MM-kilpailuissa. Tämän jälkeen hän pelasi ammattilaisena viisi kautta saatuaan pelioikeuden naisten Euroopan kiertueelle.

Vuodesta 2011 alkaen Hanna-Leena on keskittynyt opettamiseen. Oppilaina on ollut kaiken tasoisia ja ikäisiä golfareita. Opetuksen lähtökohtana on löytää jokaiselle oppilaalle oma sopiva tapa oppia ja kehittyä. Tärkeintä on saada oppilas innostumaan, nauttimaan ja tätä kautta pelaamaan paremmin.

”Parasta opetustyössä on ne molemminpuoliset oivallukset ja oppiminen. Se tunne, kun sekä opettaja että oppilas kokevat onnistuneensa ja saadaan viettää yhteisiä ilon hetkiä”

Hanna-Leena Ronkainen: hanna-leena@golfacademy.fi, 045 312 6156


PGA Pro Lauri William Hurri

PGA Pro Lauri William Hurri aloittaa jo yhdeksännentoista kesänsä SHG:n kentillä. Hän on toiminut golfopettajana 80-luvulta alkaen. Lauri vastaa tulevana kesänä SHG:n juniorien valmennuksesta ja opettaa kursseilla ja yksityistunneillaan kaiken tasoisia golffareita.

Laurin opetuksessa on käynyt satoja golfareita, aloittelijoista ammattipelaajiin. Parhaat opetustulokset syntyvät silloin, kun pelaaja on itse innostunut ja keskittynyt tekemiseensä. ”Vahva tahto auttaa pelaajaa pääsemään sinne, minne hän haluaa. Opettajan tehtävä on opastaa ja avustaa matkalla, mutta vain golfari itse voi löytää perille.”

Lauri Hurri: Lauri.hurri@shg.fi, 040 590 0892


Golfpro Markus Ervasti

Markus on rautainen golf-alan PGA ammattilainen, jolta hoituu innostava golfopetus. Hän on pidetty ja helposti lähestyttävä persoona ja monipuolinen golfalan osaaja. Vahvalla ammattipelaajan kokemuksellaan Markus osaa auttaa kaiken tasoisia golfareita.

Markus Ervasti: markus.ervasti@shg.fi, 040 588 8522


PGA Pro Harri Ahtiainen

Harri on Suomen PGA:n jäsen jo -90 luvulta ja opettanut golfia yli 20 vuoden ajan Suomessa, Virossa, Venäjällä sekä myös Liettuassa, ja joka maassa hän on törmännyt melkein päivittäin samoihin opettamisen haasteisiin. Harrin mielestä ihmiset ansaitsevat oppia parhaan tavan hyödyntää heidän oman kehonsa vahvuuksia. Sinua ei opeteta “samaa swingiä kaikille” periaatteella, koska jokainen on yksilö. Vastaavana esimerkkinä tunnistat tuntemasi henkilön hänen tavastaan kävellä näkemättä kasvoja. Yksi tapa opettaa ei siis sovi kaikille, koska ihmisillä on synnynnäinen erilainen tapa liikkua. Osa kävelee hieman yläkeho eteenpäin nojaten, osa taas enemmän pystyasennossa, liikkeen lähtiessä lantiosta. Harrin opetuksessa selviää sinun synnynnäinen tapasi liikkua ja kuinka swingata golfmailaa.

Harri Ahtiainen: harri.ahtiainen@gmail.com, 040 149 0403


PGA Pro Mikko Valtonen

1994 löin ensimmäisen golflyönnin Talissa ja vuonna 2000 aloitin harrastuksen. 2003 harrastuksesta tuli työ ja aloitin Golf Centerissä myyjänä sekä mailojen korjaana. Myöhemmin aloin tehdä myös mailojen fittauksia vuoteen 2010. Siitä jatkui tie kohti ammattivalmentajatutkintoa ja valmistuin vuonna 2014. Olen myös Suomen PGA:n jäsen.

Mottoni on rennosti parempaa golfia. Pyrin myös pitämään asiat mahdollisimman yksinkertaisena ja helposti opittavina.

Valmennan ympärivuotisesti aloittelijoita, harrastajia sekä kilpailemiseen tähtääviä pelaajia. Pyrin aina huomioimaan jokaisen yksilönä ja sovimme yhdessä tavoitteet mitä tulisi kehittää. Golfvälineiden ammattitaitoinen tuntemus sekä fyysisten ominaisuuksien kartoittaminen on myös vahvuus valmentamisessa.

Haluan myös jatkuvasti kehittää omaa osaamistani ja pidän harjoittelusta sekä pelaamisesta. Harrastan aktiivisesti golfin lisäksi jääkiekkoa, lumilautaitailua ja vesilautailua. Näissäkin lajeissa käytetään paljon kehonhallintaa, fysiikkaa, liikkuvuutta ja tasapainoa mikä edesauttaa golfvalmennustyössä.

Mikko Valtonen: mikko.valtonen@elisanet.fi, 045 300 3005
Yksityistuntien hinnasto

PalveluHinta
Yksityistunti 30 min30 €
Yksityistunti 55 min60 €
Yksityistunti 2hlö 55 min75 €