​​​​​​​

Kaudelle 2022 käynnistettiin Kehity golfarina -projekti. Tavoitteena on, että jokaisella olisi mahdollisuus peliä parantavien ja peli-iloa lisäävien oivallusten ja oppien saamiseen.
​​​​​​

Elokuun treenivinkit

Kun koko kesä on treenattu, syksyn koittaessa voi siirtyä hienosäätöön. Mappe näyttää, miten lyödään "fadea" ja "draw'ta" eli kierrelyöntejä.

Treenivideo: kierrelyönnit

Ja koska kertaus on opintojen äiti, katso tästä vielä swingin perusteet tiiviissa kolmen minuutin paketissa!

Treenivideo: swingin perusteet

Heinäkuun treenivinkit

Heinäkuussa treenataan omatoimisesti lähipeliä! Hansu ja Mappe näyttävät miten chipataan ja Hansu antaa tukun mainioita puttitreenejä. Kyllä näillä tulos paranee!

Treenivideo: puttiasennon perusteet

Treenivideo: korkea ja matala chippi

Treenivinkit kuvina: puttitreenit

Kesäkuun treenivinkit

Kesäkuun ensimmäinen treenivinkki liittyy painonsiirtoon. Siirtyykö sinulla svingin aikana paino sulavasti takaa eteen? Jos ei siirry, katso Mapen ja Hansun treenivinkki!

Treenivideo: painonsiirto

Treenivinkit kuvina: painonsiirto

Toukokuun treenivinkit

Toukokuussa valmistaudutaan kauteen ja mikä sen parempaa valmistelua kuin kunnon alkulämpät ennen kierrosta! Katso Mapen suositus ja toimi sen mukaan: kyllä lähtee heti ykköstiiltä!

Treenivideo: alkulämmittely

Treenivinkit kuvina: alkulämmittely

Kesän 2022 teemat

Projektin ensimmäisenä vuonna paneudutaan neljään teemaan.

Toukokuu: Peliin valmistautuminen
Kesäkuu: Uutta ideaa lähipeliin
Heinäkuu: Omatoiminen treeni
Elo-syyskuu: Golfarin mieli


Tapahtumat 2022

Julkaisemme Kehity golfarina projektin tapahtumat SHG:n tapahtumakalenterissa ja uutisoimme niistä.

Ensimmäinen tapahtuma oli lauantaina 14.5. järjestetty Lämmittelylauantai.

Lakiston palautumishuoneen avajaisia vietettiin 3.-4.6.

Lakistossa jörjestettiin lähipeli-ilta tiistaina 21.6. Tarjolla oli Mapen klinikka ja Golfliiton Lähipelitesti.

Perjantaista sunnuntaihin 15.-17.7. kokoonnuttiin treeniviikonloppuuun Vierumäelle. Opetuksesta huolehtivat Vierumäen ammattilaiset.

Ticotico-treenit ja TexMex-Buffet loivat riehakkaan treeni- ja kisa tunnelman Luukkiin perjantaina 5.8. Illan lopuksi lavalla Mappe ja kitara.

Teematunnit 2023

Kaudella 2023 järjestetään suosittuja ryhmätunteja, joissa on vaihtuva teema. Teematunnit julkaistaan kuukausittain. Teematunnit löydät alta olevasta linkistä, kun nämä ovat julkaistu.

# Ilmoittaudu teematunnille

Kurssit 2023

Aloitteleville golfareille järjestetään kesällä 2023 greencard-kursseja ja jatkokursseja. Jatkokurssit soveltuvat käytäviksi heti greencardin suorituksen jälkeen tai myöhemmin, oppien mieleenpalauttamiseksi. Kesän 2023 kurssit löydät alla olevasta linkistä, kun nämä ovat julkaistu.

# Kurssiohjelma 2023

Mistä kyse?

Kehity golfarina -projekti starttasi vuodenvaihteessa. Sitä vetää Pauliina Isomäki ja työryhmässä ovat mukana seuran valmentajat Markus Ervasti ja Hanna-Leena Ronkainen sekä seuran puheenjohtaja Pia Vilmi. Tavoitteena on lisätä kehittymisen mahdollisuuksia.