Osakkaana nautit pelaamisesta eniten

Osakkeen hankkiminen turvaa sinulle pelaamisen suurimmat nautinnot ja parhaat edut sekä varmistaa pelaamisen vuosi vuoden jälkeen. Osakkaana voit kunkin kauden osalta päättää, kuinka oikeuttasi käytät. Vaihtoehtoja on tällä hetkellä neljä.

Käytät itse rajattoman pelioikeuden

Tämä on tyypillisin tapa nauttia osakkuudesta. Maksat vuosimaksun ja pelaat molemmille kentillä niin paljon kuin haluat, juuri silloin kun haluat. Saat hyödyksesi kaikki osakkaan edut, esimerkiksi peliaikojen varauksen 14 vuorokautta ennen, edulliset lisäpelioikeudet tai huikeasti lisäkenttiä tuovan Kultakortin.

Jaat pelioikeutesi perheenjäsenen kanssa

Jos perheessäsi on toinenkin pelaaja – jos esimerkiksi haluat tutustuttaa puolisosi golfin saloihin – voit muuttaa henkilökohtaisen pelioikeutesi kahden pelaajan pelioikeudeksi. Tällöin et saa kierroksia rajattomasti, mutta saat 30 täyden tai 60 puolikkaan kierroksen pelioikeuden, jonka voit jakaa perheenjäsenesi kanssa haluamallasi tavalla. Voitte käydä pelaamassa yhdessä tai erikseen, koska teidät molemmat on nimetty pelioikeuden käyttäjiksi.

Käytät pelioikeuttasi omiin ja kaverin kierroksiin

Edellä kuvatun 30 täyden tai 60 puolikkaan kierroksen pelioikeuden voit käyttää myös kokonaan itse. Tällöin sinut yksin nimetään pelioikeutetuksi, mutta voit kuitenkin maksaa pelioikeudellasi myös kavereidesi kierroksia kun he pelaavat kanssasi samassa lähdössä.

Vuokraat pelioikeuden toiselle henkilölle

Jos tiedät, ettet voi pelata kauden aikana lainkaan, voit vuokrata pelioikeutesi toiselle henkilölle tai antaa sen toimistolle vuokrattavaksi.

Voit tehdä päätöksen pelioikeutesi käyttämisen tavasta joka vuosi. Perusoletus on, että käytät itse henkilökohtaisen rajattoman pelioikeuden. Jos haluat muuntaa sen 30 kierroksen jaetuksi pelioikeudeksi, ota ennen pelikautesi alkamista yhteyttä SHG:n toimistolle.

# Osakkaan edut

# SHG yhtiönä

# Osakkeen hankinta tai vuokraaminen