Toimikunta

SHG:n junioritoimikunnan tehtävänä on huolehtia seuramme junioreiden puitteista harrastaa golffia seurassamme. Junioritoimikunnan tavoitteina on tarjota kaikille seuramme junioreille paras mahdollinen ympäristö harrastaa, harjoitella ja kilpailla tasosta riippumatta. Nuorille kilpagolffareille haluamme järjestää hyvät puitteet kilpailla ja vastaavasti nuoriolle harrastajille haluamme tarjota mahdollisuuden nauttia lajista omilla ehdoillaan. Junioritoimikunnan toiminta pyrkii tukemaan SHG:n strategiaa, kuitenkin niin, että toimikunnan jäsenet tekevät toiminnasta itsensä näköistä.


Aleksi Ahti

Toimenkuva:

Junioritoimikunnan puheenjohtaja (2023 -)

Oma SHG-tarina:

Ensimmäiset muistoni Luukista ovat jo 80-luvulta, kun pääsin kentälle enoni caddiena. Olen vuosien varrella pelaillut SHG:n kentillä säännöllisesti ja seuran jäseneksi liityin vuoden vaihteessa pojan harrastuksen kautta. Mahtavaa olla mukana junioritoimikunnan toiminnassa ja päästä todistamaan lähietäisyydeltä innokkaiden junnujen kehittymistä!

Yhteystiedot:

ahtialeksi1@gmail.com

050 3094842
Hanna-Leena Ronkainen

Toimenkuva:

Juniorien päävalmentaja

Oma SHG-tarina:

SHG on tuttu kenttä vuosien varrelta. Pelasin Lakistossa pikkutyttönä 90-luvun alussa ensimmäisen virallisen tasoituskierrokseni. Sen jälkeen olen vuosien varrella kilpaillut ja jopa voittanut SM-mitaleja Lakistossa. SHG:n päävalmentajana ja ”toimistotätinä” aloitin marraskuussa 2020.

Yhteystiedot:

hanna-leena@golfacademy.fi

045 312 6156


Ulla Mauro

Toimenkuva:

Junioritoimikunnan jäsen

Oma SHG tarina:

Liityin SHG:iin keväällä 2020, jolloin suoritin green cardin elämässäni toistamiseen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen taukoa oli ehtinyt kulua 15 vuotta. Uusi innostus syntyi poikani myötä, joka treenaa SHG-junioreissa. On tosi kiva olla mukana seuratoiminnassa junioreiden tukena!

Yhteystiedot:

ulla.mauro@gmail.com

​​​​​​​040 865 8340


Ville Matikainen

Toimenkuva:

Junioritoimikunnan jäsen

Oma SHG-tarina:

Oma golftarinani alkoi noin 20 v. sitten Gumbölessä, kun suoritin green cardinsilloisen pron Jarkko Raskin opastuksella. SHG-jäsenyyteni on melkein saman ikäinen. Oma kiinnostukseni junioritoimintaan heräsi omien lapsien kautta ja olenhalunnut antaa oman panokseni junioreiden iloiseen golfharrastukseen.

Yhteystiedot:


Markus Ervasti

Toimenkuva:

Junioritoiminnan koordinaattori

Oma SHG-tarina:

Liityin mukaan SHG:n toimintaan kesällä 2018. Toimenkuvani on laaja ja minua voisikin sanoa SHG:n sekatyömieheksi. Opetan, valmennan, vastaan pro shopeista, hoidan kumppanuuksia, olen mukana eri toimikunnissa, vastaan yhdessä muun SHG:n henkilökunnan kanssa Vantaankosken Golfhallin toiminnasta, toimin SHG ry:n sihteerinä, vastaan osaltani SHG:n kilpailutoiminnasta ja välillä olen töissä osana kentänhoitohenkilökuntaa.

Toisin sanoen täydellinen toimenkuva golffiin intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle J

Yhteystiedot:

markus.ervasti@shg.fi

040 588 8522


Sanna-Maria Järvensivu

Toimenkuva:

Junioritoimikunnan jäsen

Oma SHG tarina:

Liityin SHG:n vasta pari vuotta sitten, vaikka golf on kuulunut harrastuksiini jo pitkään, ja olen ollut todella tyytyväinen seuraan ja sen toimintaan. Samaan aikaan myös oma poika innostui golfista ja junioritoimikunnan kautta on kiva antaa seuralle takaisinpäin ja toimia lisäkäsinä silloin kun niille on tarvetta.