Kausipelaajalle useita vaihtoehtoja

Kun hankit kausipelioikeuden, saat rajattomasti pelejä, juuri haluaminasi aikoina. Pelioikeuden voit ostaa joko SHG:n toimistolta tai vuokrata osakkaalta. Jos pelaat vähemmän, sinulle sopii sarjakortti, jolla voi pelata rajatun määrän 9 tai 18 reiän kierroksia kahden kauden aikana. Opiskelijoille ja junioreille tarjoamme erittäin edullisia pelioikeuksia.

Kausipelioikeudella pelaaminen edellyttää jonkun golfseuran jäsenyyttä. Fiksuinta on ottaa jäsenyyskin SHG:stä, sillä sen myötä saat hyviä etuja ja pääset nauttimaan seuran tapahtumista.

Pelioikeuden ostaminen

Toimistolla ja SHG:n Verkkokaupassa myydään vain kahden kentän pelioikeuksia. SHG:n pelioikeudella on selvästi pääkaupunkiseudun paras hinta- ja laatusuhde.

Ota yhteyttä toimistolle jos haluat lisätietoja. Verkkokaupasta voit ostaa pelioikeuksia ympäri vuoden. Uuden kauden pelioikeudet tulevat myyntiin heti edellisen kauden päättyessä.

# Verkkokauppa

Pelioikeuden vuokraaminen osakkaalta

Voit vuokrata pelioikeuden SHG:n osakkeenomistajalta. Ne ovat aina kahden kentän pelioikeuksia. Jos osakkeita on tarjolla vuokralle, löydät niitä Myydään ja vuokrataan -sivun kautta, josta pääset Golfpisteen Pörssiin katsomaan SHG:n osakkeiden vuokraus-, osto- ja myynti-ilmoitukset. Voit myös tiedustella toimistolle vuokrattavaksi annettuja osakkeita. Kun vuokraat pelioikeuden suoraan osakkaalta, sovit hinnasta ja maksamisesta hänen kanssaan ja osakas huolehtii pelioikeuden siirtämisestä sinulle. Pelioikeuden vuokraajana saat pelata molemmilla kentillä kauden aikana rajattomasti ja pääset varaamaan peliaikasi WiseGolfista 10 päivää aiemmin.

SHG:n A-osakkeen pelioikeuden siirtolomakkeen löydät tästä.

# Myydään ja vuokrataan

Sarjakortin ostaminen

SHG:n verkkokaupasta ja toimistolta myydään sarjakortteja. Tarkista sarjakorttien pelimäärät ja hinnat Hinnastosta. Sarjakortilla voit pelata puolikkaita tai kokonaisia kierroksia. Sarjakortti on voimassa ostetulla ja sitä seuraavalla pelikaudella. Sarjakortti on henkilökohtainen, mutta sillä voi maksaa yhden toisen henkilön pelin, kun tämä pelaa samassa lähdössä sarjakortin haltijan kanssa.

Pelioikeudet junioreille ja nuorisolle

SHG tarjoaa erittäin edulliset pelimahdollisuudet juniori-ikäisille ja nuorisolle (22 – 30 vuotias). Parhaista eduista nauttivat osakkaiden lapset ja lapsenlapset. Ole yhteydessä SHG:n toimistolle, kun haluat hankkia pelioikeuden juniorille tai nuorelle.

Osakkaiden lapset ja lapsenlapset

  • Alle 16-vuotiaat maksutta

Muut

  • 13-21-vuotiaat 285 euroa
  • 22 – 30 vuotiaat nuorisopelioikeus 100 € + 22 €/ikävuosi


​​​​​​​Juniori- ja nuorisopelioikeus antaa rajattoman määrän pelejä Luukin ja Lakiston kentällä kauden aikana ja kausipelaajan edut. Nuorisopelioikeuksia on rajattu määrä.

Edullisen juniori- ja nuorisopelioikeuden saaminen edellyttää SHG:n jäsenyyttä. Alle 21-vuotiaat saavat seuran jäsenmaksusta reilun alennuksen. Alle 27-vuotias päätoiminen opiskelija on oikeutettu opiskelijajäsenyyteen. Tätä varten on toimitettava opiskelijatodistus.

# Liity SHG:n jäseneksi