Vantaankosken golfhalli

SHG Oy on perustanut yhdessä Nurmijärvi Golfin ja Keimola Golfin kanssa Vantaankosken Golfhalli Oy:n, joka tarjoaa ympärivuotisesti sisäharjoittelutilat SHG:n, Nurmijärven ja Keimolan sitoutuneille pelaajille.

Halli aloitti toimintansa vuoden 2019 lopulla. Toiminta pohjautuu vuoden mittaisten pelioikeuksien myymiseen. Hallin pelioikeuden ostaneet saavat harjoitella hallissa vuoden jokaisena päivänä 24/7. Harjoitusajat varataan ennakkoon, lukuunottamatta lähipelipaikkoja.

Hallilla on viisi trackman-simulaattoria, rangeharjoituspaikkoja, lähipelialue ja puttigriini. Hallilla treenataan omatoimisesti tai hallin pelioikeuden omaaville järjestetyillä kursseilla. Seurojen prot tarjoavat pelioikeuden omaaville myös yksityistunteja hallissa.

Hallin pelioikeudet on jaettu perustajaosakkaiden kesken. Jokainen seura huolehtii oman hallikiintiönsä myymisestä. Uusia pelioikeuksia tulee myyntiin vuosittain, sitä mukaa kun vanhoja vapautuu. Vaihtoajankohta on vuodesta 2021 lähtien aina loka-marraskuun vaihde.

Vapautuvien paikkojen tilannetta voi tiedustella SHG:n toimistolta.

# Vantaankosken Golfhallin nettisivut