Alkeiskurssit

Alkeiskurssilla opit golfin peruslyönnit - swingin, chipin, putin ja hiekkalyönnin. LIsäksi kurssilla käydään läpi perussääntöjä ja ohjeet turvalliseen kentällä liikkumiseen. Kurssin päätteeksi suoritetaan green card.

Kurssin hinta on 149 € aikuisilta ja 119 € alle 18-vuotiailta. Hinta sisältää 5 x 9r. peliliput ja 10 korillista rangepalloja omatoimisen harjoittelun tueksi kurssin jälkeen. Kurssi maksetaan klubitalolla caddiemasterille. Maksutapana käyvät myös erilaiset liikuntaedut.

Kurssin aloitetaan kokoontumalla Lakiston klubitalolla.

Kurssille tarvitaan vain säänmukainen ulkoiluvaatetus. Mailat saa lainaksi kurssin ajaksi, mikäli ei ole vielä omia välineitä.

Green card on sähköinen kortti eBirdie nimisessä sovelluksessa. Tämän voi ladata jo etukäteen puhelimeen ja käydä rekisteröitymässä Green Cardin suorittajaksi.

Golfin perusteisiin ja sääntöihin suosittelemme tutustumaan etukäteen osoitteessa https://kokosuomigolfaa.fi


Pääset ilmoittautumaan kursseille alla olevasta kurssikalenterista painamalla kurssin nimeä.


Jatkokurssit

Jatkokurssi on seuraava askel alkeiskurssin käyneille. Kurssi sopii myös pidempään, mutta vähän pelanneilla. Kurssilla kerrataan perusasioita ja pelaaja saa sieltä eväitä omatoimiseen harjoitteluun. Kurssilla keskitytään swingiin ja lähipelissä chippiin ja bunkkerilyöntiin.

Kurssin kesto on 2 + 2 tuntia. Ryhmäkoko 3 - 6 henkilöä.

Kurssin hinta on 79 €.

Pääset ilmoittautumaan kursseille alla olevasta kurssikalenterista painamalla kurssin nimeä.


Teematunnit

Teematunneilla keskitytään aina tiettyyn lyöntiin ja sen eri vaiheisiin, tekniikohin ja harjoitteisiin. Tarkemman kuvauksen näet, kun klikkaat kalenterista tunnin nimeä.

Tunteja pitävät opettajamme Hanna-Leena Ronkainen, Markus Ervasti, Mikko Valtonen ja Harri Ahtiainen.

Hinta on osakkaille 5 € ja jäsenille 10 €. Maksu suoritaan ennen tuntia caddiemasterille.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan kalenterin kautta tunnin nimeä klikkaamalla.