Kurssit ja teematunnit

Kursseillamme pääset golfin alkuun tai syvennät taitojasi. Jäsenille ja osakkaille järjestämme myös monipuolisesti erilaisia ryhmätunteja. Tarkemmat tiedot löydät kurssikalenterista.

Kurssit ja teematunnit kesä 2022

Kaikille avoimilla kursseillamme pääset sujuvasti lajin pariin tai syvennät taitojasi aloittamisen jälkeen.

Teematunneilla seuran jäsenet ja osakkaat pääsevät kehittämään taitojaan monipuolisesti ja pitkäjänteisesti.


Aloita Golf kurssi 149 €

Aloita golf paketilla pääset sujuvasti lajin pariin. Kahden päivän kurssilla opit perustekniikat ja liikkumaan kentällä. Kurssin lopuksi suoritetaan Green Card. Lisäksi saat 5 kpl 9 reiän pelilippuja ja 20 koria harjoituspalloja jatkoharjoittelun tueksi.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen alla olevan kurssikalenterin kautta (klikkaa kurssin nimestä).


Jatkokurssi 79 €

Jatkokurssilla kerrataan perusteet ja syvennetään taitoja. Kurssi soveltuu erinomaisesti mm. Green Cardin suorittaneille aloittelijoille tai pidemmän tauon jälkeen lajin pariin palaaville.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen alla olevan kurssikalenterin kautta (klikkaa kurssin nimestä).


Teematunnit osakkaille ja jäsenille

Teematunteja pidetään läpi kesän ja joka viikko tunneille on eri teema ja sisältö. Suurin osa tunneista sopii kaiken tasoisille pelaajille, sillä niillä käydään läpi eri lyöntien perusasioita. Edistyneemmille pelaajille on tarjolla tunteja, joissa kehitetään taito-ominaisuuksia ja opetellaan muokkaamaan pallon kaarta.

Tuntien hinta on osakkaille 5 € ja jäsenille 10 €.

Teematunteja vetää kolme eri opettajaa: Markus Ervasti klo 10 - 12, Hanna-Leena Ronkainen klo 15 - 17 ja Harri Ahtiainen klo 17 - 19. Tarkemmat aikataulut ja teemat sekä ilmoittautuminen sivun alareunasta löytyvän teematuntilistauksen kautta.


Kurssit

Teematunnit