SHG on vahva osakaskenttä ja tarjoaa osakkailleen pelaamisen parhaat edut.

SHG:n osakkaalle pk-seudun edullisin vastike kahdelle kentälle

SHG:n vastike vuonna 2024 on 850 euroa. Sillä saa rajattoman pelioikeuden kahdelle kentälle, Luukkiin ja Lakistoon. Vastike on edullisin kahden kentän vastike pääkaupunkiseudulla. Vastikkeen voi maksaa joko yhdessä erässä tai kuukausittain.

SHG:n osakas pelaa edullisesti myös muilla kentillä

SHG on mukana Kultakortti-järjestelmässä, jossa omalla pelioikeudellaan pelaava osakas voi ostaa 175 euron (v. 2024) pelioikeuden Kultakorttikentille. Tällä pelioikeudella hän saa pelata 7 kierrosta kullakin Kultakorttikentällä.

SHG tarjoaa osakkailleen lisäpelioikeuksia, jotka vahvistetaan vuosittain. Vuonna 2024 osakas voi hankkia lisäpelioikeuden Nurmijärvi Golfin, Nevas Golfin tai Espoo + Gumböle Golfin kentille. Lisäpelioikeuksia myydään vastavuoroisuusperiaatteella, molemmille kenttäosapuolille yhtä paljon. Lisäpelioikeus antaa rajattoman pelioikeuden valitulle kentälle.

SHG tarjoaa osakkailleen edullisia pelilippuja, jotka vahvistetaan vuosittain.

SHG:n osakkaalle erityispalvelua omilla kentillä

Osakkaat voivat varata peliajat 14 vuorokautta aiemmin ja osakkaalla voi olla kaikkiaan 8 varausta yhtäaikaa voimassa.

Kaikki kymmentä vaille lähtöajat on varattu ensisijaisesti osakkaille. Osakkaat voivat varata 10-vaille lähtöjä seuraavalle päivälle edellisenä päivänä klo 17.30 alkaen. 10-vaille lähdöt vapautuvat pelaajille itse varattaviksi kalenteriin. Muille pelaajille 10-vaille lähdöt tulevat varattaviksi saman päivän aamuna klo 7.30.

Osakas voi ostaa edulliseen hintaan pelilippuja omille kentille, lippujen määrä ja hinnat vahvistetaan vuosittain. Osakkaan kanssa samassa ryhmässä pelaava vieras saa edullisemman greenfeen.

Osakas voi varata lähtöajat ja muut palvelut isommalle ryhmälle jopa kaksi kuukautta etukäteen. Ryhmävaraus voi maksimissaan kattaa yhden tunnin kaikki lähdöt eli 24 henkilöä.

Erityisedut SHG:n osakkaan lähipiirille

Osakkaan alle 16-vuotiaat lapset ja lapsenlapset pelaavat maksutta Luukin ja Lakiston kentillä.

Osakas voi kauden alussa vaihtaa rajattoman pelioikeutensa 30 kierroksen sarjalipuksi, jonka hän voi jakaa nimeämänsä perheenjäsenen kanssa tai, jolla hän voi maksaa samassa ryhmässä pelaavat vieraansa.

# Osakkaan vaihtoehdot pelaamiseen

Edulliset sarjakortit SHG:n osakkaalle

Osakas saa kymmenen kerran sarjakortit pelikierroksille ja golfautoihin edulliseen osakashintaan.

# SHG:n edut pelaajille