Golfosake antaa parhaat edut pelaamiseen. Osakkeen hankkiminen mahdollistaa golfin harrastamisen juuri omien tarpeiden mukaan. Tästä saat tietoa osakkeen ostamisesta, myymisestä ja vuokraamisesta.

Kun haluat ostaa tai myydä SHG:n osakkeen.

SHG:n osakkeilla käydään aktiivisesti kauppaa. Hinta määräytyy markkinatilanteen mukaan. Osakkeen keskihinta on viime vuosien ajalta 250 euroa.

SHG:n yhtiökokous antoi marraskuussa 2021 hallitukselle valtuudet osakeantiin. Anti käynnistettiin tammikuussa 2022, jolloin myyntiin tuotiin suunnatussa osakeannissa 50 kappaletta yhtiön A-osakkeita. Hallituksella on valtuutus kaikkiaan 100 uuden osakkeen myyntiin.

Jos haluat ostaa osakkeen SHG:n annista, tarkista tilanne verkkokaupasta. Mikäli osakkeita on myynnissä, ne löytyvät sieltä. Voit ostaa osakkeen myös nykyiseltä osakkaalta. He tarjoavat osakkeitaan myyntiin tyypillisimmin Golfpisteen Pörssissä. Myös yhtiöllä itsellään on osakkeita myytävänä, kysy niistä toimistolta.

Kun ostat osaketta, varmista aina toimistolta, ettei osakkeella ole rasitteena maksamattomia vastikkeita. SHG:n osaketta ei ole digitalisoitu, joten sinun pitää saada myyjältä paperiset osakekirjat. Ilmoita osakkeen siirtymisestä toimistolle.

Jos haluat myydä SHG:n osakkeen, ilmoita siitä haluamallasi myyntipaikalla ja/tai kerro myyntihaluistasi SHG:n toimistolle.

SHG on viime vuosina ottanut vastaan osakkeitaan. Osakkeita on otettu vastaan kuolinpesiltä ja henkilöiltä, jotka ovat lääkärintodistuksella osoittaneet, etteivät enää kykene pelaamaan golfia. SHG:n hallitus päättää vuosittain vastaanotettavien osakkeiden määrästä, yhtiökokouksen myöntämissä rajoissa. Vastaanotoista tiedotetaan osakkaille.

# Golfpisteen Pörssi

# SHG:n Verkkokauppa

Kun haluat vuokrata osakkaan pelioikeuden

Seuraa osakkaiden ilmoituksia tai ole yhteydessä SHG:n toimistolle. Pelioikeuksia tulee joka kausi vuokralle useita kymmeniä. Kun osakas vuokraa pelioikeutensa, hän tekee vuokrauksen yhteydessä siirtoilmoituksen SHG:n toimistolle.

Voit hankkia pelioikeuden myös SHG:n toimistolta.

# Siirtoilmoitus, joka täytetään kun osakas vuokraa pelioikeutensa.

Pelioikeusilmoitus

Mitä eroa pelata osakkeelle ja pelioikeudella?

Osakkeen haltijana varmistat pelimahdollisuutesi vuosiksi eteenpäin. Pelioikeuden hankit yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Osakkeen haltijana saat enemmän etuja kuin pelioikeutettuna. Osakas voi esimerkiksi varata peliajat 14 vuorokautta ennen ja pelioikeutettu 10 vuorokautta ennen. Osakkaalla voi olla 8 lähtöaikavarausta kerrallaan voimassa, pelioikeutetulla 5 lähtöaikavarausta.

# Tutustu osakkaan ja pelioikeutetun etuihin

# Osakkeella pelaaminen