Suur-Helsingin Golf Oy:llä on kaksi pelaamiseen oikeuttavaa osakesarjaa. Ne antavat vuodesta toiseen jatkuvan pelioikeuden SHG:n kentille.

Osakesarja A (1094 kpl)

Yhdelle nimetty pelioikeus, jonka voi kausittain vaihtaa yhdelle/kahdelle nimettäväksi 30 kierroksen sarjalipuksi. Antaa pelioikeuden Luukkiin ja Lakistoon.

Osakas voi käyttää pelioikeuden joko rajattomana henkilökohtaisena pelioikeutena tai vaihtaa sen 30 pelikierroksen sarjalipuksi. Henkilökohtainen rajaton pelioikeus on oletus. Jos osakas haluaa vaihtaa rajattoman pelioikeuden sarjalipuksi, hän ottaa yhteyttä SHG:n toimistoon. Vaihto sarjalipuksi on tehtävä ennen kuin osakas on aloittanut pelaamisen kyseisellä kaudella.

A1 – Henkilökohtainen rajaton pelioikeus

Tyypillisin tapa käyttää A-osakkeen suomaa pelioikeutta. Antaa pelikauden aikana rajattoman pelioikeuden Luukkiin ja Lakistoon ja kaikki osakkaan edut. Osakas voi myös siirtää rajattoman pelioikeutensa jollekin toiselle. Siirrosta on ilmoitettava toimistolle. Siirron yhteydessä osakas menettää osan osakkaan eduista kyseisellä pelikaudella.

tai

A2 – 30 pelikierrosta osakkaalle + perheenjäsenelle

30 pelikierroksen sarjalipun idea on, että osakas voi jakaa sen toisen käyttäjän kanssa.

Sarjalippuun voidaan nimetä osakkaan lisäksi toinen käyttäjä osakkaan perhepiiristä. Käyttäjäksi hyväksytään samassa taloudessa asuvat ja lähisukulaiset. Tällöin osakas ja toinen nimetty käyttäjä voivat molemmat käyttää sarjalippua pelikierroksiin, joko 30 täyteen tai 60 puolikkaaseen kierrokseen. Osakkaan ja toisen nimetyn käyttäjän ei tarvitse pelata yhdessä.

tai

A3 – 30 pelikierrosta osakkaalle + pelikaverille

Sarjalippuun voidaan nimetä käyttäjäksi pelkästään osakas itse. Tällöin hän voi käyttää lippuja myös pelikavereiden pelien maksamiseen, kunhan osakas ja kaverit pelaavat samassa lähdössä.

Osakkaan sarjalippu on voimassa yhden pelikauden ajan. Käyttämättä jääneistä kierroksista ei saa hyvitystä.

Osakesarja B (8 kpl)

Kahdelle nimetyt pelioikeudet tai 2 x 30 kpl vapaasti käytettävää pelilippua. Antaa pelioikeuden Luukin ja Lakistoon.

B1 – Henkilökohtainen rajaton pelioikeus kahdelle

Tyypillisin tapa käyttää B-osakkeen suomaa pelioikeutta. Antaa pelikauden aikana rajattoman pelioikeuden Luukkiin ja Lakistoon ja molemmille pelaajille kaikki osakkaan edut.

tai

B2 – 2 x 30 pelilippua vapaasti käytettäväksi

B-osakkeen haltija voi vaihtaa pelioikeutensa sarjalipuiksi, joilla voi vapaasti maksaa pelikierroksia Luukin ja Lakiston kentillä kauden aikana. Osakas voi vaihtaa joko molemmat pelioikeudet sarjalipuiksi tai vain toisen niistä.

Vastike 2024 on 850 €/pelioikeus.