Liity jäseneksi hyvään seuraan

SHG:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa golfin pelaamisesta kiinnostunut. Jäsenyydellä ei ole ikä- tai tasoitusrajoja. Olet lämpimästi tervetullut seuraamme!

Tästä löydät perustiedot jäsenyydestä ja ohjeet liittymiseen.

Miksi seuralla on väliä?

Golfin aktiivinen harrastaminen edellyttää jonkun golfseuran jäsenyyttä. Moni valitsee seuran jäsenmaksun perusteella, sen enempää miettimättä. Seuralla on kuitenkin väliä! Kaikki golfseurat tarjoavat samat golfliiton edut, mutta seurakohtaiset edut vaihtelevat ja jäsenyys kiinnittää sinut juuri tiettyyn yhteisöön ja sen toimintaan.

Jäsenmaksut 2024
SHG:n jäsenmaksu vuonna 2024 on 115 euroa aikuisilta, 55 euroa opiskelijakiintiössä pelaavilta alle 27 vuotiailta päätoimisilta opiskelijoilta ja 35 euroa alle 21-vuotiailta. Liittymismaksua ei ole. Kun olet liittynyt jäseneksi, jäsenmaksulappu lähetetään sinulle automaattisesti vuosittain.

Miten liityn jäseneksi?

Pääset hankkimaan jäsenyyden verkkokaupasta osoitteesta kauppa.shg.fi. Jos haluat tarkempia ohjeita, ota yhteyttä tuomas.salminen@shg.fi. Jäsenmaksun maksamisen jälkeen sinulle lähetetään jäsennumerosi ja digitaalinen eBirdie-jäsenkorttisi tulee voimaan.

# Etuja SHG:n pelaajille

​​​​​​​# SHG Ry säännöt