Toiminnan pohja ja arvot

Tarjoamme kaikenikäisille ja -tasoisille junioreille laadukasta, hauskaa ja liikunnallista tekemistä golfin parissa. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat yhteisöllisyys, hauskuus, urheilullisuus, taito ja leikki. Junioritoiminta pohjautuu Golfliiton Laatuseura-sertifikaatin mukaisesti tarkastettuun juniorigolfohjelmaan, joka varmistaa laadukkaan harjoittelun ja kehittymisen kaikilla tasoilla. Toiminnan suunnittelun ja toteutuksen pohjana käytämme SHG:n junioreiden pelaajapolkua (kuva alla).

Talvella harjoittelu tapahtuu Vantaankosken Golfhallissa, jossa käytössämme ovat loistavat harjoittelumahdollisuudet golftaitojen, golftekniikan ja fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen.
Kesällä toiminnassa mukana olevilla junioreilla on käytössä Lakiston ja Luukin erinomaiset harjoitus- ja pelimahdollisuudet.

Valmennuksesta ja toiminnan sisällöstä vastaavat seuran ammattivalmentajat, sekä valmentajien apuna toimivat seuramme koulutetut ohjaajat.

Junioritoiminnassa teemme tiivistä yhteistyötä lähikenttien Keimolan ja Nurmijärven kanssa. Talviharjoitukset pidämme yhteisesti kolmen seuran kesken. Myös fysiikkaharjoituksia ja leirityksiä vedämme yhteisvoimin, jolloin voimme tarjota paremmin kaiken tasoisille ja ikäisille sopivaa toimintaa oman seuran ryhmäkoosta riippumatta.

SHG:n junioritoiminta pohjautuu pelaajapolkuun, jossa juniori voi harrastaa golfia haluamallaan tavalla. Pelaaja voi kulkea polun kansamme aivan alkeistasosta aina huipulle saakka!