​​​​​​​

SHG-Mimmit on jo käsite! Naisten toiminnan tavoitteena on tutustuttaa naisia toisiinsa, innostaa pelaamaan ja kannustaa kehittymään. Hauskanpitoakaan ei ole unohdettu!
​​​​​​​

Mimmien kauden 2022 yksi päätapahtumista on snnuntaina 7.8. Lakistossa pelattava naisten pariscramble.

Kisa on avoin ja toivotamme kaikki scramblesta kiinnostuneet naiset mukaan.

Scramble on yksi hauskimmista ja anteeksiantavimmista golfin pelimuodoista. Siinä kaksi henkilöä pelaa parina niin, että joka lyönnille saadaan kaksi yritystä.

Ensin molemmat pelaajat avaavat ja valitaan parempi avauksista jatkoon. Sen jälkeen molemmat pelaajat lyövät valitun pallon kohdalta ja taas valitaan parempi jatkoon. Näin edetään niin kauan kunnes pallo on reiässä.

Hanki itsellesi pelipari ja ilmoittaudu mukaan! Pelaajien tasoitusten ja pelitaitojen ei tarvitse olla samanlaiset, peli onnistuu ihan minkälaisella kombolla tahansa!

Kausi 2022

SHG-Mimmien uusi kausi on toteutusta vaille valmis! Luvassa on jälleen kerran hauskoja ja vielä hauskempia tapahtumia ja kisoja. Katso tapahtumat alta ja ilmoittaudu mukaan uuden tapahtumakalenterin kautta.

Kauden 2022 tapahtumia

Naistoimikunta 2022

Ladykapteeni Sari Huuhtanen luotsaa viisihenkistä naistoimikuntaa. Sarin kanssa toimintaa suunnittelevat ja organisoivat Pia Aro, Päivi Andersson, Sari Kangas ja Maili Soukka.

Nähdään tapahtumissa!