Tällä sivulla esittelemme junioriryhmien toimintaa ja harjoitusryhmiä. Seuraavana ovat starttaamassa talviryhmät Vantaankosken Golfhallissa talvella 22 - 23. Ryhmiin ilmoittaudutaan sivun alareunasta löytyvän sähköisen lomakkeen kautta.

Tervetuloa mukaan iloiseen ja innostuneeseen porukkaamme harjoittelemaan ja kehittymään!


Tasoryhmä 3 / harrasteryhmä

Vasta aloittaneet / vähemmän pelanneet, yli 7 vuotiaat (Green Card suoritettuna)

Taso 3 on tarkoitettu nuorimmille Green Cardin suorittaneille ja vanhemmille vasta-aloittaneille nuorille. Ryhmä on tarkoitettu myös pidempään, mutta vähemmän pelanneille, jotka haluavat harjoitella harrastetasolla ja oppia perusasioita. Harjoitukset pidetään kerran viikossa. Harjoitusryhmät jaetaan ilmoittautumisten perusteella iän/sukupuolen/kokemuksen mukaan. Talvikaudella harjoitukset pidetään Vantaankosken Golfhallissa kolmen seuran yhteisharjoituksina (SHG, KGV, NGK). Harrasteryhmiä valmentaa Anniina Paatsama ja Inka Jauhiainen.

Harjoitusaika ja ajanjakso

  • Sunnuntaisin klo 13 - 18 välisenä aikana, harjoituksen kesto 1 h 15 min
  • Tarkempi kellonaika ilmoitetaan ryhmäjaon jälkeen
  • Talviharjoitukset pidetään joulukuun alusta huhtikuun loppuun


Hinta

45 €/kk ilman hallin käyttöoikeutta tai 75 €/kk sisältäen hallin rajattoman käyttöoikeuden


Tasoryhmä 2 / kilpatason juniorit

Enemmän pelanneet / tavoitteellisesti harjoittelevat / kilpailevat juniorit

Taso 2 on tarkoitettu kilpaileville ja/tai tavoitteellisesti harjoitteleville junioreille. Lajiharjoituksia pidetään kaksi kertaa viikossa. Lisäksi talvikaudella harjoitusohjelmaan kuuluu yksi fysiikkaharjoitus viikossa. Fysiikkaharjoitteluun ei ole pakko osallistua mikäli vastaavaa harjoittelua tulee jonkin muun lajin kautta. Harjoituksissa kehitetään tekniikan lisäksi monipuolisesti pelaajien taitoa ja taitavuutta ja osallistujien tulee olla motivoituneita harjoittelemaan ja kehittämään itseään. Tason 2 junioreille sopivia kilpailukiertueita ovat Future Easy Red, Future Challenge ja FJT Challenge. Ryhmän vastuuvalmentajina toimivat PGA Prot Hanna-Leena Ronkainen ja Mikko Valtonen. Fysiikkaharjoittelu toteutetaan kolmen seuran yhteistyöllä (SHG, KGV, NGK) ja harjoitukset vetää Juha-Pekka Peltomäki. Kilpatason harjoitusmaksuun sisältyy golfhallin rajaton käyttöoikeus.

Harjoitusaika ja ajanjakso

  • Lajiharjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00 – 20.00 välisenä aikana. Harjoituksen kesto on 1,5 tuntia (17.00 - 18.30 tai 18.30 - 20.00)
  • Fysiikkaharjoitus lauantaisin klo 10 - 14 välisenä aikana
  • Talviharjoitukset pidetään marraskuun alusta huhtikuun loppuun


Hinta

​​​​​​​Harjoitusten kuukausimaksu on 120 €/kk tai 100 €/kk ilman fysiikkatreeniä. Hintaan sisältyy hallin käyttöoikeus.


Tasoryhmät muodostetaan mikäli mukana on vähintään 6 junioria. Tasojen sisällä muodostetaan useampia ryhmiä mikäli osallistujia on yli 10/taso.

Lisätietoja toiminnasta antaa


Ilmoittaudu mukaan