Info SHG:n mestaruuskisoihin osallistuvalle

Hei!
Kiitos ilmoittautumisestasi mestiksiin. Miesten M-70 ja M-80 ikäkausimestaruuskilpailut järjestetään kaksipäiväisenä kisana, ensin Lakisto torstaina 27.7. ja sen jälkeen Luukki perjantaina 28.7. Lähtöajat ovat molempina päivinä klo 8.00 alkaen.
Valitettavasti naisten sarjoihin ei saatu riittävästi osallistujia.


Lounas 20 % alennuksella
Kisakentän ravintolan ruokamenu on kisapäivänä tarjolla mestiksiin osallistuville 20 % alennuksella, hyödynnä etu!


Muista kehonhuolto, käytä apunasi kylmähoitoa
Creon kylmähoitolaitteet helpottavat kivistystä ja nopeuttavat palautumista. Laitteet ovat kisapäivänä kisakentällä. Lakistosta ne löytyvät tutuista tiloista klubin yläkerroksessa. Luukissa laitteisto viedään uudistuneen klubirakennuksen keskiosaan. Molemmissa tiloissa on käytössä myös hierova tuoli ja hierontavasara sekä omatoimiseen kehonhuoltoon soveltuvaa välineistöä.


Vielä pari paikkaa vapaana tiistai-illan treenissä
PGA promme Hanna-Leena vetää tiistaina 25.7. 17:30-19:00 Lakistossa puolentoista tunnin ohjelman, jonka aikana käydään läpi kisapäivän valmistautumiseen sopivia lämmittelytreenejä ja muita rutiineja. Muutama paikka oli vielä hetki sitten vapaana: tästä voit ilmoittautua. Opetus on mestiksiin osallistuville maksuton.


Mestaruusjuhlat kaikille sarjoille sunnuntaina 20.8. Lakistossa
Perjantaina 28.7. kukitamme ja kuvaamme sarjojen voittajat tuoreeltaan.
Kaikkien sarjojen osallistujat ja voittajat kutsutaan yleisen mestaruuskisan ratkaisupäivänä 20.8. järjestettävään mestaruusjuhlaan, jossa jaetaan mitalit. Juhlan kunniaksi Burhan loihtii grillistä makuterveiset ja lisäksi tarjolla on mestaruuskakkua kahvin kera. Mestaruusjuhlaa vietetään noin klo 16-19.
Mestaruusjuhlan tarjoilut ovat jäsenillemme maksuttomia – ja paikalle ovat kisaajien lisäksi tervetulleita kaikki muutkin mestistunnelmasta kiinnostuneet.

Tervetuloa kisoihin ja sen oheistapahtumiin!
Seuran ja kisajärjestelijöiden puolesta
Markko Salminen ja Pia Vilmi
SHG ry johtokunta