​​​​​​​

Kehity golfarina -projektin tavoitteena on, että jokaisella olisi mahdollisuus peliä parantavien ja peli-iloa lisäävien oivallusten ja oppien saamiseen.

Kesän 2024 teemat

Kehity golfarina -projektin kolmas vuosi on käynnissö. Tutut oppimisteemat lähipelistä swingiin mukana. Kauden aiheina mm:

Tekniikan hiominen

Pelitaitojen kehittäminen

Katse lähipeliin!

Teematunnit 2024

Kaudella 2024 jatketaan suosittujen ryhmätuntien järjestämistä.. Teematunnit julkaistaan kuukausittain. Löydät ne alla olevasta linkistä.

# Ilmoittaudu teematunnille

Kurssit 2024

Aloitteleville golfareille järjestetään kesällä 2024 greencard-kursseja ja jatkokursseja. Jatkokurssit soveltuvat käytäviksi heti greencardin suorituksen jälkeen tai myöhemmin, oppien mieleenpalauttamiseksi. Kesän 2024 kurssit löydät alla olevasta linkistä.

# Kurssiohjelma 2024

Mistä kyse?

Kehity golfarina -projekti starttasi vuonna 2022. Sitä vetää Pauliina Isomäki ja työryhmässä ovat mukana seuran valmentajat Markus Ervasti ja Hanna-Leena Ronkainen sekä jäsenistöstä Mella Aalto ja Topi Luostarinen. Tavoitteena on lisätä SHG:n pelaajien kehittymisen mahdollisuuksia.

Treenivideot

Kaikki Kehitys golfarina -projektissa julkaistut treenivideot löytyvät SHG:n Youtube-kanavalta. Alta pääset videoiden listaan.

# Linkit treenivideoihin

Juuri aloittanut?

Oletko tullut golfin pariin vastikään? Kaipaatko kaverin tukea tai opettajan neuvoja. Tule rohkeasti mukaan kursseillenne.

Hyvän alun saat Golfliiton Aloittajan oppaasta. Klikkaa sisään!

# Aloittajan opas


Kehity golffarina uutisia

Saammeko esitellä: uusi opettajamme Mikko Imponen

Vierumäen treeni- ja pelileiri 5.-7.7. Tule mukaan!

Teematunnit käynnistyvät: toukokuun tunnit varattavissa

Pane fysiikka kuntoon talven aikana: hyödynnä SHG:läisille rakennettu kotitreenipaketti. Varaa paikkasi nyt!

Käytännönläheinen sääntöilta Luukissa ma 21.8. klo 17:30 alkaen - ilmoittaudu mukaan


​​​​​​​


​​​​​​​