Kapteeni Sami Kangas

SHG:n uudeksi kapteeniksi kaudesta 2023 alkaen on valittu Sami Kangas. Sami on ollut SHG:n jäsen vuodesta 1998. Samin ensi kosketus golfiin oli Pohjois-Amerikan matkalla 1988, jolloin hän pelasi ns. kylmiltään yhdeksän reikäisen Keweenaw Mountain Lodge kentän. Tätä kirjoittaessa kapteenimme pelaa tasoituksella 11,6.

Samin tavoitteena on saada kontaktia laajasti jäsenistöömme, niin että myös sellaiset mielipiteet ja ajatukset tulisivat kuulluksi, mitkä eivät aina näyttäydy. Sami sanoo: "Erityisesti toivoisin kuulevani 23-49 vuotiaiden jäsentemme toiveet, ja sitten järjestämään sellaista toimintaa mitä juuri tämä ei vielä seniori-ikään ehtinyt ryhmä haluaisi seuralta!"

Tavoitteena on järjestää golfkulttuuria kohottavaa ja klubia vireänä pitävää toimintaa. Samin tehtäviin kuuluu luonnollisesti seuraotteluiden organisointi ja muu yhteistyö muiden seurojen sekä kapteenien kanssa. Sikäli kuin on jotain luottamuksellista tai muuten tärkeää asiaa, niin siinäkin voit olla täysin luottamuksellisesti yhteydessä kapteeniimme.

Hyviä pelejä!

Sami Kangas
041 545 6462
kapteeni@shg.fi


Ladykapteeni Sari Huuhtanen

Sari Huuhtanen jatkaa SHG:n ladykapteenina myös 2023. Sari on ollut SHG:n jäsen vuodesta 2006 alkaen ja aloitti golfin vuonna 1998. Ladykapteenina Sarin päätehtävä on huolehtia golfaavien naisten tarpeista ja eduista.

Sari edistää naisten asiaa SHG:n johtokunnassa, vetää naistoimikuntaa ja on mukana myös kenttätoimikunnassa ja sääntö- ja kilpailutoimikunnassa. Sarin tavoitteena on luoda naisten välille lisää yhteyksiä ja aktivoida naisten pelaamista. Tätä varten järjestetään naisten omia tapahtumia ja pelataan yhdessä.

Sari Huuhtanen
050 5685880
lady.huuhtanen@gmail.com