Uudenmaan alueen seniorien (UAS) reikäpelit 2022

SHG pelasi sarjassa kolme ottelua.

30.6. St Laurence -SHG

Viimeinen ottelu pelattiin Lohjalla ja tiukkojen vääntöjen jälkeen kotijoukkue voitti kaikki ottelut. Raimo Lähdemaalla oli huonoa tuuria, kun viimeisellä reiällä tasatilanteessa vasta aurinkoon lyötyä avausta ei nähty ja pallo hukkui. SHG:n joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Raimo Lähdemaa ja Kari Kekkonen.

Tämä oli lohkon viimeinen peli ja jatkoon meni Sarfvik voitettuaan kaikki ottelut. Ensi vuonna suoritetaan uusi arvonta jolloin selviää seuraavat vastustajat kahdeksi vuodeksi.


22.6 SHG - Pickala Golf Club

Toinen UAS reikäpeli pelattiin Pickalaa vastaan aurinkoisessa Lakistossa. Pickalan joukkueessa oli pari kokenutta seniori toureilla pelaavaa pelaajaa. SHG voitti ottelun 4-2. SHG.n joukkueessa pelasivat Kirsi Huikarinen, Kari Kekkonen ja Sami Huoponen. Viimeinen ottelu on ensi viikolla St Laurencea vastaan Lohjalla.


16.6 SHG - Sarfvik Golf Club

Tämän vuoden ensimmäinen UAS reikäpeli pelattiin Sarfvikia vastaan Lakistossa aurinkoisessa ja tuulisessa säässä. Sarfvik oli tyly vieras ja voitti kaikki ottelut. Harri Parviaisen ottelu ratkesi vasta viimeisellä reiällä - tiukkaa oli. Vierailta tuli positiivista palautetta Lakiston greeneistä. SHG:n joukkueessa pelasivat Merja Rusanen, Janne Kekkonen ja Harri Parviainen. Seuraava peli on Pickalaa vastaan ensi viikolla.