SHG otti pronssia UAS Reikäpeli Cupissa

Seuraa tästä, miten SHG:n seniorit etenevät kauden 2023 Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) reikäpeleissä.

Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) Reikäpeli Cupin finaalit pelattiin 11.9 hienolla Lohjan Pyhä Laurin kentällä. Kisa pelattiin hienossa säässä. Loppuottelussa kullan vei Golf Talma voittaen hopeajoukkueen Pickala Golf Clubin 4-2.

Pronssiottelussa SHG otti selvän 6-0 voiton Nurmijärvestä. Joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Kari Kekkonen ja Olavi Hietikko. ​​​​​​​

Pelaajat oikealta Olavi Hietikko, PirjoSipronen ja Kari Kekkonen. Lisäksi UAS reikäpeli kapteeni Kari Kauppinen.


​​​​​​​UAS reikäpelit ovat tältä kaudelta pelattu. Ensi vuonna pelaamme samoissa lohkoissa kuin tänä vuonna. UAS reikäpeli kapteeni kiittää kaikkia kisoihin osallistujia. Kapteeni on myös ilahtunut että myös työssä käyvät pelaajat pystyivät osallistumaan useampiin otteluihin.

14.8 SHG:n taistelu ei riittänyt UAS reikäpelissä - Pickala meni finaaliin

Vierasottelu Pickalaa vastaan pelattiin 14.8 Pickalan Park kentällä. Kenttä oli hienossa kunnossa ja sää oli aurinkoinen. Pickalan kapteeni Jukka-Pekka Särkkä oli saanut kasattua kovan joukkueen. Ari Vauhkosen johdolla Pickala otti 5-1 kotivoiton SHG:stä. Joten yhteistulos oli 7-5 Pickalan hyväksi eli Pickala meni finaaliin Talman kanssa. SHG:n joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Kari Kekkonen ja Olavi Hietikko.

SHG on pronssiottelussa Nurmijärven kanssa. Vielä ei ole tiedossa pelipäivää eikä kenttää.

10.8. SHG aloitti kotivoitolla UAS Reikäpeli Cupin välierissä

Tänään 10.8 Lakistossa pelattiin Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) Reikäpeli Cupin välierän avausottelu SHG - Pickala. Tasaisten otteluiden jälkeen kotijoukkue otti 4-2 voiton. Tasaisuudesta kertoo että yksi otteluista ratkaistiin viimeisellä reiälle yli 10 metrin birdie putilla. SHG:n joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Rami Ulaska ja Petri Pulkkinen.

Vierasottelu pelataan maanantaina 14.8 Pickalan Park kentällä. Finaaliin pääsyn ratkaisee näiden kahden ottelun yhteistulos. Toisessa välierässä pelaavat Nurmijärvi ja Talma.

19.7. SHG jatkoon Uudenmaan Alueen Senioreiden Reikäpeli Cupissa huipputasaisessa ottelussa Peuramaalla

Toinen puolivälierä ottelu pelattiin 19.7 haastavalla ja hyväkuntoisella Peuramaan Porkkalan kentällä. Ottelu pelattiin hyvässä säässä, iltapäivällä oli puuskittaista tuulta. Kotijoukkue Peuramaa vei voiton 4-2 joten yhteistulos oli tasan 6-6.

Seuraavaksi jatkoon pääsyn ratkaisi voitetut reiät. Pitkien laskelmien jälkeen nekin olivat myös tasan 34-34! Joten seuraavaksi pienemmällä tasoituksella pelanneen miesparin voitetut reiät oli ratkaisevaa. Kun Ville Järvinen voitti sekä koti- että vierasottelun niin tämä toi SHG:lle voiton. SHG:n joukkueessa pelasivat Kirsi Huikarinen, Ville Järvinen ja Marko Lahtinen.

Välierät tulee pelata 22.8 mennessä. Meidän vastustajaksi tulee joko Pickala Golf Club tai St Laurence Golf (Lohja) joiden pelit ovat kesken. Tämä tiedetään ensi viikolla.

10.7. SHG aloitti kotivoitolla Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) Reikäpeli Cupin puolivälierissä

SHG:n vastustaja puolivälierissä on Peuramaa Golf. Ottelut pelataan kaksiosaisina, SHG aloitti kotiottelulla. Ottelu pelattiin hyvässä säässä ja Lakiston erinomaisilla greeneillä. Tiukkojen pelien jälkeen SHG voitti kotiottelussa Lakistossa Peuramaa Golfin 4-2. Joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Ville Järvinen ja Kari Kekkonen.​​​​​​​

Ratkaisuottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona 19.7 jolloin menemme vierasotteluun Peuramaan Porkkalaan. Välierä paikan ratkaisee näiden kahden ottelun yhteistulos.

12.6. Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) reikäpelicupin alkusarja saatiin päätökseen

Lohko kuutosen toinen ja viimeinen ottelu pelattiin Tuusulaa vastaan Lakistossa 12.6 aurinkoisessa säässä. Tiukkojen ottelujen jälkeen vierasjoukkue vei 4-2 voiton. SHG:n joukkueessa pelasivat Pia Aro, Erkki Kukkonen ja Sami Huoponen. Tuusulalaiset kehuivat Lakiston greenejä ja Burhanin antimia (ja niin myös kotijoukkue).

SHG lohko kakkonsessa jatkaa puolivälierissä ja odottaa välierä vastustajaa lohko kolmosesta.

7.6.Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) lohko kutosen pelit alkoivat

SHG sai toisen joukkueen lohko kuutoseen muutaman seuran jäädessä pois. Lohko kuutosen avausottelu pelattiin 7.6 hyväkuntoisella Nurmijärven kentällä aurinkoisessa ja tuulisessa säässä. Kotijoukkue otti 4-2 voiton. SHG:n joukkueessa pelasivat Merja Rusanen, Tomi Laitinen ja Risto Lehtinen. Risto toi joukkueemme pisteet. Risto totesi että parasta hänen pelissä oli vahva lähipeli.

Nurmijärvi voitti aikaisemmin myös Tuusulan joten Nurmijärvi jatkaa tästä lohkosta. SHG:n toinen ottelu pelataan Tuusulaa vastaan ensi viikon maanantaina Lakistossa.

5.6. Master Golf voitti SHG:n Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) reikäpelicupissa - SHG neljännesvälieriin

Lohko kakkosen viimeinen peli pelattiin Luukissa maanantaina 5.6 aurinkoisessa ja tuulisessa säässä. Vastassa oli Master Golf Espoosta. Tiukkojen ja hyvätasoisten pelien jälkeen Master Golf otti 4-2 voiton. SHG:n joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Olavi Hietikko ja Kari Kekkonen.

Lohkon kokonaistilanteen kannalta Kari Kekkosen tuomat kaksi pistettä riittivät SHG:n lohkovoittoon. SHG:n jatkopelit ovat neljännesvälierät jotka pelataan 1 - 25.7. Vastustaja tulee lohko kolmosen voittajasta jossa pelit ovat vielä kesken.

SHG:n lohko kuuden joukkueen pelit pelataan viikon sisällä. Vastustajat ovat Nurmijärvi ja Tuusula.

29.5. Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) reikäpeli cupissa SHG jatkoi voittokulkua Hillsidessa

SHG:n toinen ottelu Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) lohko kakkosessa oli mukavalla Hillsiden Hills Musta kentällä Vihdissä. Peli pelattiin vilpoisessa ja tuulisessa säässä. Hillsiden greenit olivat hyväkuntoisia.

SHG voitti ottelun 6-0. Joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Olavi Hietikko ja Harri Parviainen. Pirjo kertoi että peli oli vakaata. Pirjon peli päättyi reiälle 13 Pirjon ollessa +2 lyöntituloksessa. Lohkon viimeinen ottelu on ensi viikon maanantaina Masteria vastaan Luukissa.

26.5. Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) reikäpeli cup alkoi - SHG:lle avausottelussa voitto Tapiola Golfista Lakistossa

Viime vuoden Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) syyskokouksessa sääntöjä muutettiin niin että reikäpeli pelataan puolikkaalla tasoituksella (aikaisemmin 0,75). Samassa kokouksessa SHG arvottiin Lohkoon 2 yhdessä Hillsiden, Masterin ja Tapiolan kanssa joiden kanssa pelaamme tänä ja ensi vuonna. Muutaman seuran jäädessä pois saimme myös toisen paikan. Eli olemme myös Lohkossa 6 yhdessä Nurmijärven ja Tuusulan kanssa.

Ensimmäinen peli lohko kakkosessa oli Tapiolaan vastaan 26.5 Lakistossa. SHG vei voiton 6-0. Ukkonen keskeytti pelin mutta sekään ei häirinnyt menoa. SHG:n joukkueessa pelasivat Raili Nurvala, Petri Pulkkinen ja Raimo Lähdemaa. Raimo kertoi että oma peli oli tasaisen varmaa sisältäen pari birkkua pelin päättyessä reiällä 13!