29.5. Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) reikäpeli cupissa SHG jatkoi voittokulkua Hillsidessa

SHG:n toinen ottelu Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) lohko kakkosessa oli mukavalla Hillsiden Hills Musta kentällä Vihdissä. Peli pelattiin vilpoisessa ja tuulisessa säässä. Hillsiden greenit olivat hyväkuntoisia. SHG voitti ottelun 6-0. Joukkueessa pelasivat Pirjo Sipronen, Olavi Hietikko ja Harri Parviainen. Pirjo kertoi että peli oli vakaata. Pirjon peli päättyi reiälle 13 Pirjon ollessa +2 lyöntituloksessa. Lohkon viimeinen ottelu on ensi viikon maanantaina Masteria vastaan Luukissa.

26.5. Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) reikäpeli cup alkoi - SHG:lle avausottelussa voitto Tapiola Golfista Lakistossa

Viime vuoden Uudenmaan Alueen Senioreiden (UAS) syyskokouksessa sääntöjä muutettiin niin että reikäpeli pelataan puolikkaalla tasoituksella (aikaisemmin 0,75). Samassa kokouksessa SHG arvottiin Lohkoon 2 yhdessä Hillsiden, Masterin ja Tapiolan kanssa joiden kanssa pelaamme tänä ja ensi vuonna. Muutaman seuran jäädessä pois saimme myös toisen paikan. Eli olemme myös Lohkossa 6 yhdessä Nurmijärven ja Tuusulan kanssa.


Ensimmäinen peli lohko kakkosessa oli Tapiolaan vastaan 26.5 Lakistossa. SHG vei voiton 6-0. Ukkonen keskeytti pelin mutta sekään ei häirinnyt menoa. SHG:n joukkueessa pelasivat Raili Nurvala, Petri Pulkkinen ja Raimo Lähdemaa. Raimo kertoi että oma peli oli tasaisen varmaa sisältäen pari birkkua pelin päättyessä reiällä 13!