Vielä mahtuu mukaan: syksyn 2023 seniorimatkan suuntana Espanja ja suosittu La Sella!

Vielä mahtuu hyvin messiin SHG:n sennujen pelireissulle 2.-9.11.2023. Vaihda marraskuun kaamos aurinkoviikkoon Espanjan La Sellassa.

​​​​​​​OnGolfin valikoimissa muutaman vuoden ollut La Sella on noussut hetkessä monen suosikiksi. SHG:n seniorimatka suuntautuu sinne 2.-9.11. Alicanten läheisyydessä nautit niin huippuluokan golfista kuin viiden tähden resortin palveluista. Postikorttimaisemissa sijaitseva La Sellan golfresort tarjoaa kolme ysiä, rangen jä lähipelialueet suoraan hotellin yhteydessä.

Resortin 27-reikäisen kentän on suunnitellut Masters-voittaja José María Olazábal, ja väylät ja viheriöt ovat huippukunnossa viimeaikaisten suurien uudistustöiden jäljiltä. Kolmea yhdeksän reiän kenttää yhdistelemällä saa mukavasti vaihtelua opetusmatkan golfpäiviin. La Sella on toiminut mm. naisten Euroopan Tourin kisakenttänä. Matkalla pelataan kierros myös laadukkaalla Robert Trent Jonesin suunnittelemalla El Bosquen kentällä.

"Vietä viiden tähden rentouttava golfloma Alicanten auringossa"

OnGolfin golfmatkalla asut aivan kentän vieressä, La Sella Resortin viiden tähden hotellissa. Kentän lisäksi myös Dénia La Sella Golf Resort & Spa on remontoitu hiljattain ja sen modernit huoneet, huippuluokan spa ja ravintolanautinnot mahdollistavat täydellisen loman niin, että pelipäivän jälkeen ei välttämättä tarvitse poistua resortista.

Valencian kaupunkiin on noin tunnin matka ja viehättävä Denian pikkukaupunki on lyhyen taksimatkan päässä.

Peliajat
  • 3.11. La Sella 8:32
  • 4.11. La Sella 8:40
  • 5.11. El Bosque (aika varmistuu myöhemmin)
  • 7.11. La Sella 12:24
  • 8.11. La Sella 12:24

Lisätietoja:

Sari Kangas
skangasmail@gmail.com


Matkaesite ja ilmoittautuminen