SHG:n sennut pelireissulla Portugalissa 28.10-4.11.2022

17 senioria viettivät viikon Portugalin Aroeirassa n. 30 km Lissabonista lounaaseen.

Reissulla oli 5 pelikierrosta, joista ensimmäinen jäi kesken kaatosateen takia. Viimeisenä pelipäivänä sataa tihutti koko päivän, mutta sehän ei estänyt sateenkestäviä sennujamme pelaamasta. Aroeiran vanhempi eli Pines-kenttä oli sangen hyväkuntoinen monesti kapeine väylineen, joita männyt reunustivat. Challenge kenttä tarjosi leveämpiä väyliä ja vesiä.


Pelasimme 3 kierroksen Eclectic kisan, jolloin pelaaja pystyi valitsemaan parhaan pb-tuloksensa / väylä. Tämä kisamuoto siivittikin porukan huimaan tulostasoon. Sammalisen Jari vei voiton 56 pisteellä, toiseksi tullut Leena Tillgren keräsi 51 pistettä ja kolmannen sijan korjasi Maili Soukka tuloksenaan 46 pistettä. Ekan päivän kisamuotona oli henkilökohtainen lähipeli kisa eli bingo – bango – bongo. Tulokseen otettiin vain 7 väylää sateen estäessä etenemisen. Kisan lyhyydestä huolimatta voittaja eli Kirsti From oli omilla luvuillaan saalistaen 10 pistettä. Pelasimme myös jo perinteisen Mailin Valssi-kisan, jonka kuviot sujuivat parhaiten nelikolta: Maili Soukka, Maire Syrjäkari, Susa Suominen ja Sari Kangas.

Matkalaiset yhteiskuvassa

Vapaapäivänämme osa matkasi Lissaboniin, osa taasen Freeportin Outlet’iin shoppailemaan, osa pelasi Perussa (Quinta do Peru Golf) ja osa kävi kävelemässä läheisellä rannalla.
Hotellimme oli hiljan uusittu. Tyylikkyyttä oli, mutta huoneiden toiminnallisuudessa sen sijaan olisi parantamisen varaa. Henkilöstöpula vaikutti hieman palvelun laatuun, mutta pikkuongelmista huolimatta matkasta jäi taasen erittäin mukavat muistot. Pelien jälkeen huolsimme lihakset tunnin kestäneissä venyttelysessioissa uima-altaan vieressä olleella joogapatiolla.

Kentät tarjosivat näyttäviä maisemia