Sennut La Sellassa 2.-9.11.

Meitä oli reissussa 14 pelaajaa. Kohde oli toimiva: isot huoneet, aamiaisbuffa todella runsas ja illalliset erittäin maittavia. Pelasimme vaihtelevasti kohteen 3 ysiä ja vierailimme La Bosquen kentällä. Kaiken kaikkiaan kentät olivat hyvässä kunnossa ja sangen vaihtelevat. Väyläkarttojen puutos hiukan harmitti kuten myös hankalat slopetaulukot.

Kelit olivat just sopivat (20-25C); ei liiaksi hikoilua eikä palelemista. Moni matkasi vapaapäivänämme Denian rantakaupunkiin ja päätyi siellä ihastelemaan tangofestivaalin osallistujien taidokkaita askelkuvioita. Innokkaimmat golffarit (Timo ja Jesse) käyttivät vapaapäivän pelaamalla lähistöllä sijaitsevan Oliva Nova –kentän, johon jotkut SHG:läiset ovat jo tutustuneetkin keväällä olleen reissun yhteydessä.

Pelasimme erilaisia ryhmäkisoja sekä kahden kierroksen Eclectic -kisan, josta miehistä palkittiin Timo, Jesse ja Jukka ja naisista Sari, Leena ja Susa. Valssikisan kuviot sujuivat parhaiten ryhmällä: Pertti N, Raimo ja Hannu. Par 3 kisasta suurimman pistepotin keräsi ryhmä: Hannu, Jukka, Rami ja Sari ja arvontakisan taitajat ja onnekkaimmat olivat Pepe ja Pertti S.

Reissusta jäi hyvä mieli. Viikko auringossa piristi kummasti; toivottavasti vaikutus kestää nämä nykyiset (räntä)sateiset kelit.


La Sellan valtaajat kuvan oikeasta reunasta lukien: Kirsti, Timo, Hannu, Sari, Raimo, Jukka, Tarja, Anne, Leena, Pertti S., Susa ja Jesse. Valitettavasti Raili ja Pertti N. eivät ole mukana kuvassa.