Kuulumisia sennujen Saksan reissulta 21.-25.4.23

Kevään sennureissu onnistui mainiosti! Katso tästä tiivis matkaraportti.

23 golffarin porukka matkusti Baijeriin avaamaan golfkauden. Oivana kotipesänämme toimi kodikas Gutshof Penning hotelli. Huoneet olivat isot ja siistit ja ruoka herkullista. Säätkin hemmottelivat meitä lukuunottamatta vikaa pelipäivää, jolloin saimme kunnon kuuron niskaamme.

Kotikenttämme Beckenbauer ja Porsche olivat hyvässä kunnossa; tosin jälkimmäinen oli kärsinyt jonkin verran Keski-Eurooppaa koetelleesta pitkästä sadejaksosta. Ehdoton helmi oli Brunnwies:in kenttä, joka oli sangen mäkinen. Sen monilta väylillä aukesi upeat maisemat laaksoihin ja pikkukyliin.

Kisailimme ryhmäkisoja sekä henkilökohtaisen Eclectic-kisan Porschella, jonka pelasimme kahdesti. Naisista parhaiten pelasivat Heli Vihtari, Tuuli Ojamo ja Rauni Haaranen. Miehistä parhaiten onnistuivat Harrit Siukonen ja Pöysä sekä Pertti Nurvala.

Reissu oli kaikenkaikkiaan oikein onnistunut ja kohdetta voi lämpimästi suositella.

Brunweissin kentällä olivat kirsikkapuut kukassa ja maisemat upeat.

Majoituspaikka Gutshof Penning oli kodikas ja toimiva hotelli. Ainoa miinus uima-altaalle, joka täytettiin vasta lähtöpäivänä! Hotellin ravintolassa palvelu oli saksalaiseen tyyliin aina vertaansa vailla, aikaisesta aamusta myöhäiseen yöhön!

Brunweissin klubitalo oli alppimajatyylinen. Sen viihtyisä terassi kutsui näitäkin rouvia kierroksen jälkeen.

Brunweississä venyteltiin ennen kierrosta koko porukan voimin! Kiitokset ohjauksesta Sarille.

Lähtöryhmiä pyydettyiin ottakaam kuvaan "tyäkalut" mukaan. Tämän ryhmän kaikki muut jäsenet luottavat mailoihin, mutta Mailin valintana kenttäoppaat ja tuloskortti!

Majapaikan ravintolassa meillä oli käytössä oma kabinetti. Illallisella oli aina kolme ruokalijia - ja paljon olutta!