Seniorien seuraottelu SHG - PGH - StLG

Tiistaina 30.7. käytiin Peuramaan Porkkala-kentällä perinteinen SHG:n, Peuramaan ja Lohjan välinen seniorien kolmiottelu. Ottelu käytiin 15 henkisin joukkuein ja kilpailutulokseen otettiin kunkin joukkueen kymmenen parhaan pistesumma. Peuramaa voitti keräten 332 pistettä, SHG tuli toiseksi 323 pisteellä ja Lohja kolmantena sai 318 pistettä. Peuramaan Salme Pättö oli kilpailun paras tuloksella 38 pistettä. SHG:n kolme parasta olivat Maria Jukka 36 p., Antero Ullakko 33 p. ja Erkki Virolainen myös 33 pistettä.

Tässä on vielä Leena "Tiltu" Tillgrenin raportti kisasta:

"Kävimme sennujen kanssa pelaamassa Peuramaalla kolmiottelun, jossa mukana meidän ja Peuramaan lisäksi vielä Lohjalaiset. Meillä oli iskukykyinen jengi mukana ja sen myötä tulimme hopealle kisassa, jonka isäntäjoukkue kotiedun turvin voitti. Lohja oli voittanut pokaalin aikaisemmin monta vuotta putkeen, mutta nyt jäi pronssille.
Saatiin pelata hyvässä säässä ja järjestelyt toimi moitteettomasti. Pelasimme vaativan Porkkalan kentän, joka kiertää usean väylän ajan laskettelurinnettä ylös ja alas..Useilla väylillä lyödään sokkona, koska ei tiedä mihin väylä jatkuu. Ilman paikallista opasta pelaaminen ensi kertaa on haastavaa. Siltikin ensi kertaa pelaaville haasteita riittää. Griinit myös haastavia ja muutamissa lähestymisissä griinin muotoja ei näy ennen kuin olet vieressä. Kaiken kaikkiaan kentta on kuitenkin mielenkiintoinen. Sellainen asia pisti silmään, että lyöntijälkiä oli väylillä aika paljon ja siitä syystä siirtosääntö olikin voimassa. Eikä ollut korjaushiekkaa käytössä niin kuin kotikentillä.
Ensi vuonna saamme heidät vieraaksemme joten eiköhän silloin hoideta pokaali kotiin."

Tämän linkin takaa löytyy vielä Gamebook-kisasivusto ja kaikkien tulokset
https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/63246