Sennut ottelumatkalla Iitissä

SHG.n seniorit olivat seuraottelussa Iitti Golfia vastaan kesäkuun puolivälissä. Seuraottelut Iittiä vastaan aloitettiin vuonna 2012, joten ennen tätä oli pelattu 10 ottelua ja voitot olivat tasan 5 – 5.
Ottelupäivänä oli melkoinen tuuli ja kenttä oli talven jääpoltteen jäljiltä kuten monella muullakin kentällä melko kehnossa kunnossa. Näin myös griinit ja puttaaminen oli useimmiten onnen/epäonnen kauppaa, miten sattui kupin kohdalla sitten kääntymäänkään.

Olosuhteet olivat kuitenkin kaikille samat, joten ei kun kierrokselle. Paikalliset hallitsivat vallitsevat olosuhteet paremmin ja veivät voiton lukemin 240 – 215, kun kahdeksan (8) parhaan pistebogeyt laskettiin yhteen. Näin kiertopokaali siirtyi Lakistosta Iittiin hyllylle. Onnittelut Iitille!

Joukkueista palkittiin parhaiten onnistuneet ja meidän joukkueessamme tämä onnistuja oli Kari Kauppinen, 32 bogeypistettä. Vastaavasti Iitin joukkeen paras Hannele Yrjönen keräsi 36 pistettä.

Mainittakoon, että Iitti pelasi samanaikaisesti seuraottelun myös Kanava Golfia vastaan, minkä Iitti myös selvästi voitti.

Ensi vuonna sitten jatketaan meidän kentällämme ja sitten katsotaan, mille hyllylle se voittopokaali oikein kuuluu!