Sennujen seuraottelureissu Poriin sujui ikimuistoisen sään ”armoilla”

Keskiviikkona 17.8. SHG:n 11 sennua matkasi Poriin Alastaro golfin kautta tietoisina siitä, että voimakas säärintama saattaisi osua kohdalle. Ja niin se osuikin ekan puolikkaan jälkeen. Vettä tuli niin sakeasti, ettei klubitaloa näkynyt 200 m päästä. Kengistä kaadettiin vedet ja alusvaatteista puristettiin desi-pari. Mutta matkahan jatkui Poriin, jossa nautimme maittavan illallisen mainiossa sennuporukassamme.

Torstaina 18.8. sää Kalaforniassa oli vuorostaan hikisen trooppinen ja vastapuolen pelurit tunsivat kenttänsä erinomaisesti, joten vaikka saimme Kalaforniaan lisävoimia, emme silti mahtaneet isännille mitään. Koska meillä oli 14 ja isännillä 24 pelaajaa, sovimme, että tulokset määräytyvät pistekeskiarvoilla, joihin meiltä otetaan 10 parasta pistetulosta ja heiltä 17. Näin laskien me keräsimme pistekeskiarvoksi vajaa 27 ja porilaiset reilu 33.
Onneksi olkoon Pori – kiertopalkinto jäi Kalaforniaan!

Tästä löytyy kisan pelaajakohtaiset tulokset

​​​​​​​Palasimme kotiin hikisten ja märkien kamppeiden kera, mutta ensi vuonnahan pelaamme tutulla kotikentällämme; siellä taistellaan pysti takaisin!

Jesse luovuttaa Lakiston palkintokaapin päällä olleen kiertopalkinnon Porin Golfkerhon senioritoimikunnan pj:lle Olli Virtaselle.