Tule MimmiMaratonille la 10.6. Pelataan Lakisto + Luukki ja nautitaan!

MimmiMaraton on saanut uuden ihanan muodon! Ensin kierros Lakistossa väliaikalähdöillä klo 11 alkaen, sen jälkeen ruokailu ja ruuan jälkeen Luukkiin, jossa toinen kierros klo 17 alkaen. Ne jotka vielä kahden kierroksen jälkeen jaksavat, voivat jatkaa peliään Mimmien Yössä!

MimmiMaratonilla on pelimuotona tasoituksellinen pistebogey. Kahden kierroksen yhteistuloksista palkitaan kolme parasta pistebogey-tulosta ja paras scratch. Mukana myös erikoiskisoja, sekä Lakistossa että Luukissa. Palkintojenjako heti kisan päätyttyä Luukissa.

Mimmien yö - tosigolfareille!

Maratonille saa lisää mittaa, jos jatkaa sen jälkeen vielä Mimieen Yöhön! SHG:n naisten perinteinen kesäyön golf on tänä vuonna yhdistetty maratonin jatkoksi, mutta siihen voi osallistua vaikkei maratonille tulisikaan.

Maraton ja Mimmien yö ovat vain SHG:n jäsenille.

Ilmoittaudu maratonille viimeistään keskiviikkona 7.6.

Maratonille ilmoittautumiset kisakalenterin kautta keskiviikkoiltaan 7.6. klo 18 mennessä. Kisamaksu omalla pelioikeudella pelaaville 35 euroa ja 85 euroa niille jäsenille, joilla ei ole pelioikeutta.


Tästä pääset ilmoittautumaan maratonille.


Mimmien yöhön ilmoittaudutaan ladykapteenille osoitteeseen lady.huuhtanen@gmail.com. Yö on pelioikeudellaan pelaaville maksuton, ota omat ilta-, yö- ja aamueväät mukaan!

Aamuyön hetkiä Mimmien Yössä 2022.