Lähde mukaan mimmireissuun Mamselli-kisaan lauantaina 29.7. Aura Golfiin

Aura Golfin klubitalo.

SHG-mimmeille on varattu 20 paikkaa naisten avoimeen Mamselli-kilpailuun Aura Golfiin Turkuun 29.7. Yhteislähtö on klo 12.

Mamselli-kilpailu täyttää tänä vuonna 50 vuotta eli kyseessä on juhlakilpailu. Tarjolla runsaasti erikoiskilpailuja ja arvontaa palkintojenjaossa paikailla olevien kesken.

Ilmoittautuminen ja aamupala alkaen klo 10. Kannattaa mennä ajoissa. Kilpailumuotona on pistebogey, paras SCR palkitaan ja tasoitusraja on 36.

Kyydit järjestää jokainen itse. Halutessaan Turkuun voi lähteä vaikka edellisenä päivänä tai jäädä viikonlopuksi Turkuun kisan jälkeen. Kyyti- ja majoitusjärjestelyjä voi huhuilla SHG-mimmien facebook-sivulla.

​Kisamaksu on noin 70 euroa sisältäen aamupalan, lounaan sekä osallistumislahjan. Hinta tarkentuu lähiaikoina. Sitovat ilmoittautumiset kausikalenteriin 29.6. mennessä.
Mahdolliset peruutukset jokainen hoitaa itse suoraan Aura Golfiin 26.7. mennessä.

Lisätietoja saa Sari Huuhtaselta, lady.huuhtanen@gmail.com

”Aura Golf sijaitsee Ruissalon saarella ikivanhojen tammilehtojen keskellä vain 11 km päässä Turun keskustasta. Luonnonkaunis ympäristö ja historiallinen miljöö tekevät pelaamisesta ainutlaatuisen kokemuksen.”

Tervetuloa kisailemaan Aura Golfiin!

Naistoimikunta

Viime vuonna osallistui 13 mimmiä Mamselli-kisaan.