Pidetään huolta: kärryt ja hiekkapussit paikoilleen!

SHG:n #meidänkenttä-kampanja on kiinnittänyt ilahduttavalla tavalla pelaajien huomiota pelipintojen huoltoon ja kentän ja klubialueen siisteyteen. Yhdestä asiasta on kuitenkin pakko muistuttaa: kärryjen ja hiekkapussien palautuksesta. Pidetäänhän myös huolta, että hiekkapussit sekä kärryt palautetaan takaisin niille kuuluvaan paikkaan.

Palauta hiekkapussi kierroksen jälkeen

Mustia pusseja, joilla voi ottaa kierrokselle mukaan hiekkaturveseosta, löytyy molemmilta kentiltä kierrokselle mukaan napattavaksi. On ollut ilo huomata, että kassit on otettu aktiiviseen käyttöön ja lyöntijälkien paikkaaminen on lisääntynyt.

Luukissa hiekkapussit ovat 1. ja 10. tiille mentäessä, roskisten yhteydessä. Kärryparkin läheisyyteen on tulossa niille toinen paikka. Lakistossa hiekkapusseja on tajolla klubitalon edustan aitarakenteissa, molemmin puolin klubia.

Kärryparkkiin viety kärry on seuraavan pelaajan käytössä

Kärryparkit sijaitsevat Luukissa klubitalon ja parkkipaikan välillä. Lakistossa kärryparkit ovat parkkipaikkojen yhteydessä sekä klubitalon päädyssä 18. griinin takana.

Valitettavasti hiekkapusseja ja kärryjä löytyy turhan usein niille kuulumattomista paikoista klubitalojen ympäristöstä. Silloin ne eivät ole seuraavien pelaajien käytössä ja tekevät ympäristöstä epäsiistin.

Huolehditaanhan siis jatkossa, että kentän kunnon lisäksi pidetään huolta klubitalojen ympäristöjen siisteydestä palauttamalla kärryt sekä hiekkapussit niille tarkoitettuihin paikkoihin.

Luukin golfautokatoksen vieressä oleva katettu alue ei ole oikea paikka jättää kärryjä

Kuvassa valitettavasti liian tuttu näky viime ajoilta klubien alueelta, jossa kärry on jätetty sille kuulumattomaan paikkaan

Luukin aidatut kärryparkit sijaitsevat parkkipaikan ja klubitalon välisellä alueella

Pidetään yhdessä huolta, että klubitalojen ympäristöt pysyvät siisteinä ja hiekkapussit palautetaan takaisin paikoilleen