Nauti Lakistosta parhaimmillaan. Pelaa SHG-päivänä su 4.6.

Lakiston kenttä trimmataan huippukuntoon 1.-3.6.2023 pelattaviin Finnish Tourin kisoihin. Heti kisojen jälkeisenä sunnuntaina Lakistossa järjestetään spesiaalipäivä yksinomaan SHG:läisille. Silloin pääset nauttimaan huippuolosuhteista joko normikierroksella tai voit osallistua yksilökisaan.

Kaksi kisasarjaa: scratch takatiiltä ja pistebogey klubitiiltä

Kisat järjestetään viikkistyyliin niin, että peliajat varataan normaalisti kalenterista ja kisaan ilmoittaudutaan paikan päällä. Kisamaksu on SHG-päivän kunniaksi vain 14 euroa, sisältäen lounaan.

Kisasarjoja on kaksi. Scratch pelataan viimeisen Finnish Tour -päivän takatiiltä. Pistebogey-sarjassa naiset pelaavat kentän 45 ja miehet kentän 56. Kisaan voi osallistua klo 7-15 lähdöillä.

SHG-päivänä FT-kentältä saatu voittajan maine on mammonaakin tärkeämpi! Siksi palkintopöydässä on lahjashekkien sijaan parhaita paloja SHG:n uusista logotuotteista.

#meidänkenttä -kampanja käynnistyy - pidetään pelipinnat kunnossa

Kentän virittäminen huippukuntoon vaatii aikaa ja vaivaa kenttähenkilöstöltä. Suomen pääkiertueen - Finnish Tourin - pelaajille tahdotaan tarjota paras mahdollinen pelipinta.

Mutta myös normigolfari ansaitsee parasta, erityisesti kotikentällään! Sen vuoksi käynnistämme #meidänkenttä -kampanjan, joka kannustaa jokaista korjaamaan pelatessa syntyvät jäljet: tiipaikan kolot, väylien divotit, bunkkerijäljet ja pallon alostulopainaumat griinillä.

Kun jokainen korjaa omansa, kenttä pysyy koko kauden parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Olethan mukana! Näytetään mitä saadaan yhdessä aikaan.

Kenttämestari on SHG-päivänä Lakiston klubitalolla kertomassa, mitä pelaajien toiminnalla voidaan saada kentän kunnossa aikaan. Opastamme pelipintojen hoitamista ja esittelemme uusia, pelaajien käyttöön tuotuja hiekkaturveseoslaatikoita ja niiden käyttöä.

Avaamme nettisivuille #meidänkenttä -ilmoituskanavan, jonka kautta voi viestittää kentän kuntoon liittyvistä havainnoista kenttämestareille.

Kauden aikana nostamme kentän huolenpitoon liittyvää ohjeistusta ja muuta materiaalia esille. Pidetään kentistä yhdessä huolta!