Tico-tico tulee taas - perjantaina Luukissa kisailua, ruokaa ja musiikkia!

Tervetuloa Luukkiin tämän viikon perjantaina 11.8. Tarjolla pientä kisailua, hyvää ruokaa ja illan päätteeksi livemusiikkia! Kehity golfarina -projekti järjestää suositun tico-tico-illan, tänä vuonna itämaisin maustein. Luukin klubiravintola kattaa buffet-pöytään herkkuja ja harjoittelualueelle nousee lähipeliteemaisia treeni- ja kisapisteitä. Tule mukaan rentoon iltaan viihtymään, syömään, pelailemaan ja nauttimaan ruuasta ja musiikista. Osta tapahtumalippu ennakkoon verkkokaupasta!

Buffet klo 16-20, kisailut klo 17-19 ja sokerina pohjalla: SHG:n oma artisti estradille illan lopuksi

Buffet-pöytä on katettuna klo 16-20. Se tarjoaa idän maukkaita herkkuja.

Lähipelialueella järjestettävissä tico-tico-kisoissa pääset testaamaan Par3-rataa ja puttitaitojasi. Pelivarusteiksi riittävät lähipelimailat, putteri ja pari palloa. Par3-radalle rakennetaan tarkkuuskisa, jolla kerätään pisteitä joka reiältä. Rata kierretään kokonaan. Puttiviheriölle nousee muutamia erilaisia kisapisteitä, joissa joka upotuksesta ropisee pisteitä.

Kisapaikat ovat auki klo 17-19 ja voit osallistua kisoihin oman aikataulusi mukaan, ennen tai jälkeen ruokailun.

Ilta päättyy palkintojenjakoon ja Mapen musiikkipotpuriin.

Tule viihtymään ja nauttimaan!

Ennakkomyynti etuhintaan verkkokaupasta keskiviikkoon 9.8. saakka

Toivomme, että tapahtumaliput ostetaan ennakkoon, siksi saat hyvän hintaedun! Ohjelma ja ruuat hintaan 16 € / hlö, kun ostat ennakkoon verkkokaupasta. Paikan päällä ostettuna 20 €.

Buffet-päydän rakentaa Luukin klubiravintolan uusi kokki, jolla on hyppysissään itämaisen, erityisesti intialaisen, ruuan aidot maut! Buffetin salaattipöydästä löytyy vihreän salaatin lisäksi intialaista perunasalaattia ja kachumber kurkkusalaattia sekä tietysti jugurttikastike raitaa, johon voi dipata naanleipää tai ottaa makukaveriksi lämpimille ruuille. Lämpiminä ruokina kolme makumaailmaa: Chicken Vindaloo broilerista, haudutettu Fry Gosht -lihapata ja kasviscurry. Niiden seurana riisiä ja naanleipää. Jälkkäripöydästä löytyy Mango Lassi ja Gulab Jamon. Tule maistamaan, varmasti hyvää!

Juomat eivät sisälly Buffet'n hintaan.

Osta ennakkoon tästä: