Paikat täyttymässä Timo Rauhalan luennolle 13.9. - ilmoittaudu nyt!

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus! Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 9.9. mennessä. Golf-valmennuksen guruksi tituleerattu Timo Rauhala tulee kertomaan ajatuksistaan SHG:läisille. Rauhala uskoo kokonaisvaltaiseen harjoitteluun, jossa golfarin psyykellä on suuri rooli. Luennossaan Rauhala käy läpi näkemystään siitä, minkälaisin keinoin voi edetä kohti tavoitteitaan.

Timo Rauhala tekee aktiivista valmennustyötä ja on kysytty vierailija gofseuroissa. Hän on käynyt opastamassa myös SHG:n junnuja.

Luentotilaisuus järjestetään hotelli Korpilammella tiistaina 13.9. Luento alkaa klo 18:30 ja noin kolmen vartin ajan sitä ennen on kahvitarjoilut. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet SHG:läiset. Saliin mahtuu maksimissaan 90 henkilöä.

Timo Rauhala on toiminut suomalaisten huippugolfarien valmentajana jo 25 vuoden ajan. Hänet tunnetaan erityisesti Mikko Ilosen ja Minea Blomqvist-Kakon luotsina, mutta hän on ollut myös SHG:stä maailmalle lähteneen Mikko Korhosen apuna Euroopan Tourilla. Kansainvälisistä pelaajista Rauhala on valmentanut mm Henrik Stensonia.

Rauhalan ajatuksista ja näkemyksistä voi ammentaa, olivatpa omat tavoitteet kilpailullisia tai puhtaasti pelaajana kehittymiseen liittyviä.

Tämä on ainutkertaisen hieno tilaisuus kuulla suosittua puhujaa ja arvostettua valmentajaa!

Ilmoittaudu alta mukaan. Tilaisuuden järjestää Golfarina kehittyminen -projekti. Tilaisuus on maksuton.

13.09.2022 18:00 - 20:00

Tapahtumapaikka

Hotelli Korpilampi
Korpilammentie 5, 02970 Espoo