Spesiaalitreeni mestiksiin osallistuville: kisapäivän valmistautuminen

SHG:n mestaruuskisojen osallistujille on tarjolla kisapäivän valmisteleviin rutiineihin ohjaava teematunti. Mihin kisapäivänä kannattaa suunnata huomio ja miksi? Mitä ei missään nimessä kannata ryhtyä säätämään juuri kisan alla? Mitä hyötyä kisapäivän rutiineista ja lämmittelyistä on?

Tule Kehity golfarina -projektin järjestämään spesiaalitreeniin mestiksien alla. Treenejä järjestetään kaikkiaan kolme kertaa ja kuhunkin ryhmään otetaan poikkeuksellisesti 12 henkilöä. Treeni kestää puolitoista tuntia, siinä on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Treenin aikana käydään läpi kaikki valmistautumisen osa-alueet: range, lähipeli. bunkkeri ja putti. Ohjaajina omat, monissa kisaliemissä keitetyt promme Hansku ja Mappe.

Treeni on mestiksiin osallistuville maksuton. Valitse itsellesi sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan.


Spesiaali teematunti: Kisapäivän valmistautuminen

Tiistai 25.7. klo 17:30-19:00 - Ilmoittaudu


Keskiviikko 9.8. klo 10:00-11:30 - Ilmoittaudu


Keskiviikko 9.8. klo 17:30-19:00 - Ilmoittaudu

​​​​​​​

Kisapäivinä kehonhuolto kuntoon

Kisapäivinä Cryon kylmälaitteet siirtyvät aina kunkin päivän kisapaikalle. Hyödynnä kylmähoitoa jos sille on tarve. Muista myös hierovat tuolit ja omatoiminen kehonhuolto. Kun kroppa pysyy vireessä, pelikin kulkee paremmin!

Mestaruusjuhlat sunnuntaina 20.8. Lakistossa

Tänä vuonna mestisten järjestelyjä uudistetasn niin, että kunkin sarjan voittajat kukitetaan kisan yhteydessä, mutta mitalit jaetaan yhteisessä tilaisuudessa sunnuntaina 20.8. Tähän tilaisuuteen kutsutaan mukaan kaikkien kisasarjojen osallistujat ja viimeisen kisapäivän yleisö. Juhlassa tarjolla Burhanin grillispesiaalit ja mestaruuskakkukahvit. Tervetuloa!