Juniorileirin tunnelmia Eckeröstä

Toista kertaa järjestetyllä SHG:n, Keimolan ja Nurmijärven junioreiden kevätleirillä oli hyvä meininki! Golfia päästiin pelaamaan ja treenaamaan hienossa kevätauringossa aamusta iltaan.

SHG:n, Keimolan ja Nurmijärven juniorit suuntasivat 20. - 23.4. yhteisleirille Ahvenanmaalle Eckerö Golfiin. Kevätleiri järjestettiin nyt toista kertaa. Retki oli kaikin puolin onnistunut ja jatkoa on jo suunniteltu entistä isommalla poppoolla.

Neljän päivän leirillä oli tiivis ohjelma ja treenien lisäksi innokkaimmat pelasivat jopa 36 reikää päivässä ja hiipivät pois kentältä vasta pimeän tullen. Pitkän talvikauden ja hallitreenien jälkeen oli havaittavissa mahtavaa innostusta pelaamiseen. Valmentajat, ja toki myös pelaajat itse, huomasivat selvää kehitystä talven jäljiltä.

Leirillä oli mukana yhteensä 20 junioria, yksi valmentaja kustakin seurasta ja kaksi valvojaa. Kenttä oli varsin kivassa kunnossa vuodenaikaan nähden. Treenipaikkoja ja kenttää päästiin käyttämään kiitettävästi, kun muuten ei ollut ruuhkaa. Eckerön kenttä on juuri sopiva näin kauden alkuun - helppo, mutta vaihteleva, joka tarjoaa onnistumisen tunteita.

Leirillä majoituttiin B&B tyyppisesti kahdessa pienemmässä mökissä ja yhdessä isommassa talossa. Oli mukavaa nähdä, kuinka yhdessä tehtiin ja touhuttiin, kaikille löytyi ikäistään ja tasoistaan seuraa.

Alla vielä tunnelmakuvia reissusta.