Valmentajat

SHG:n golfprot apunasi

SHG:llä on kolme valmentajaa Hanna-Leena Ronkainen, Lauri William Hurri ja Markus Ervasti. Kaikki opettajat palvelevat SHG:n jäsenten ja osakkaiden lisäksi myös muita golfareita.

SHG:n Head Pro, PGA Pro Hanna-Leena Ronkainen

Hanna-Leenalle golf on elämäntapa, sillä hän on kasvanut lajin parissa pikkutytöstä saakka. Hän on taustaltaan kilpapelaaja ja vuodet 1995 – 2006 hän oli mukana maajoukkueessa ja edustamassa Suomea mm. kolmissa MM-kilpailuissa. Tämän jälkeen hän pelasi ammattilaisena viisi kautta saatuaan pelioikeuden naisten Euroopan kiertueelle.

Vuodesta 2011 alkaen Hanna-Leena on keskittynyt opettamiseen. Oppilaina on ollut kaiken tasoisia ja ikäisiä golfareita. Opetuksen lähtökohtana on löytää jokaiselle oppilaalle oma sopiva tapa oppia ja kehittyä. Tärkeintä on saada oppilas innostumaan, nauttimaan ja tätä kautta pelaamaan paremmin.

”Parasta opetustyössä on ne molemminpuoliset oivallukset ja oppiminen. Se tunne, kun sekä opettaja että oppilas kokevat onnistuneensa ja saadaan viettää yhteisiä ilon hetkiä”

Hanna-Leena Ronkainen: hanna-leena@golfacademy.fi, 045 312 6156

PGA Pro Lauri William Hurri

PGA Pro Lauri William Hurri aloittaa jo yhdeksännentoista kesänsä SHG:n kentillä. Hän on toiminut golfopettajana 80-luvulta alkaen. Lauri vastaa tulevana kesänä SHG:n juniorien valmennuksesta ja opettaa kursseilla ja yksityistunneillaan kaiken tasoisia golffareita.

Laurin opetuksessa on käynyt satoja golfareita, aloittelijoista ammattipelaajiin. Parhaat opetustulokset syntyvät silloin, kun pelaaja on itse innostunut ja keskittynyt tekemiseensä. ”Vahva tahto auttaa pelaajaa pääsemään sinne, minne hän haluaa. Opettajan tehtävä on opastaa ja avustaa matkalla, mutta vain golfari itse voi löytää perille.”

Lauri Hurri: Lauri.hurri@shg.fi, 040 590 0892

Golfpro Markus Ervasti

Markus on rautainen golf-alan PGA ammattilainen, jolta hoituu innostava golfopetus. Hän on pidetty ja helposti lähestyttävä persoona ja monipuolinen golfalan osaaja. Vahvalla ammattipelaajan kokemuksellaan Markus osaa auttaa kaiken tasoisia golfareita.

Markus Ervasti: markus.ervasti@shg.fi, 040 588 8522

Yksityistuntien hinnasto

PalveluHinta
Yksityistunti 30 min30 €
Yksityistunti 55 min60 €
Yksityistunti 2hlö 55 min75 €