Senioreiden kaikki sarjat aloittivat kisakauden, Marko Hoolille voitto M50 Haastaja Tourilla

Finnish Senior Tour N50 aloitti kahdella peräkkäisenä viikonloppuna kauden. Ensimmäinen pelattiin Nordcenterin Fream kentällä.

Ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä oli Marika Soravuo, Pickala Golf Club tuloksella 79. Heti perässä oli kokenut kotikentällään pelannut Minna Kaarnalahti, Nordcenter Golf & CC lyönnin jäljessä. Toisena päivänä Minna Kaarnalahti venyi voittoon yhteistuloksella 161. Marika Soravuo tuli toiseksi tuloksella 163 ja kolmanneksi Gitta Kauppi, Helsingin Golfklubi tuloksella 169. Parhaiten SHG:stä pelasi Pirjo Sipronen tuloksella 181 ollen hienosti T11. Pirjo kertoi että olosuhteet olivat haasteelliset. Parasta oli draivaaminen, Mapen opeista on ollut paljon apua.

Tulokset N50 Nordcenter Golf & Country Club/Fream 21.5-22.5

1. Minna Kaarnalahti, Nordcenter Golf & CC, 161

T.54 Kirsi Huikarinen, SHG, 214

Toinen N50 kisa pelattiin Kytäjän North West kentällä. Ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä olivat Gitta Kauppi Helsingin golfklubi ja Virpi Lappalainen Kartano Golf, tuloksella 79. Voiton vei lopulta Annie Sivelä Jyväs-Golf, pelaten kovan tuloksen 74. Gitta Kauppi tuli toiseksi ja kolmas oli Johanna Mustjoki-Purhonen Nurmijärven Golfklubi. SHG:stä parhaiten pelasi Anna-Mari Parkatti tuloksella 169, ollen hienosti sijalla T.16.

T.22 Pirjo Sipronen, SHG, 173

58. Minna Kalliovaara, SHG, 192

T.60 Kirsi Huikarinen, SHG, 195

M50 pelasivat toisen kilpailun Linna Golfissa. Ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä olivat Pickalan Samuli Yli-Perttula ja Mika Sandell tuloksella -1. Kolmatta sijaa jakoivat kolme pelaajaa lyönnin jäljessä. Toisena päivänä tasaisen väännön voitti Samuli Yli-Perttula pelaten jälleen -1. Mika Sandell jäi lyönnin Samulista. Kokenut Mika Piltz oli kolmas pelaten kierrokset par:iin. SHG:stä parhaiten pelasi Ville Järvinen ollen yhteistuloksella +7 hienosti sijalla T.13. Ville kertoi, että pelaaminen oli vakaata eikä isompia ongelmia ollut. Etenkin ensimmäisenä päivänä Ville osui hyvin 14 kertaa greeniin! myös Timo Taivalaho pelasi hienosti ollen T.18 tuloksella +9.

T.140 Ari Tarkkanen, SHG, 174

Viikolla 20 eri ikäkausiryhmät ja Haastajaryhmä M50 aloittivat kauden Lounas-Suomessa. Kilpailut pelataan yksi päivisinä. Vaikea talvi ja kevään venyminen pitkälle vaikuttivat kenttien olosuhteisiin eli moni kenttä oli 'kevätkuntoinen'.

Suomen Golfseniorit (SGS) lisäsivät kaksi osakilpailua SM-kisojen lisäksi M80-sarjaan eli tämä oli erittäin hyvä lisäys. SHG:stä oli kauden ensimmäisessä kisassa eniten osanottajia (4 pelaajaa) yhdessä Pickalan kanssa. Aivan loistavaa meidän Teräsmiehet!