Osakkeiden vastikemaksut

Osakkeen vastikemaksuja on mahdollista lyhentää erissä. Myös liikuntaetuja voi hyödyntää maksuissa. Lue myös vinkit ja ohjeet laskujen maksamiseen.

Edellisten vuosien tapaan osakkeen vastikemaksuun on erilaisia maksuvaihtoehtoja- ja tapoja. Laskut lähetetään oletusasetuksena sähköpostilla, jos yhteystiedoissa on tämä ilmoitettuna. Meiltä voi tilata myös e-laskun. Vastike laskutetaan yhdessä erässä, ellei erikseen muuta ilmoita tai ole ennestään kuukausimaksaja. Osakkeen vastikemaksuissa on kolme eri maksuvaihtoehtoa:

 1. Kertamaksu 795 €. Lasku lähetetään tammikuussa ja eräpäivä on 15.3.2023.
 2. Maksu kahdessa erässä, 2 x 400 €. Laskut lähetetään tammikuussa, eräpäivät helmi- ja maaliskuussa.
 3. Maksu kuukausittain 12 erässä, 12 x 67 € alkaen tammikuusta.


Ilmoita alla olevalla lomakkeella, mikäli haluat maksaa erissä. Kertamaksulla maksavien ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Kuluneena vuonna kuukausittain maksaneet jatkavat oletuksena samalla laskutustavalla. Ilmoitathan erikseen, jos et halua jatkaa kuukausimaksuilla.


  Maksaminen liikuntaeduilla

  Vastikemaksuissa voi käyttää erilaisia liikuntaetuja. Meillä käy seuraavat liikuntaedut:

  • ePassi
  • Edenred
  • Smartum
  • Eazybreak


  Talvikaudella liikuntaetumaksun voi suorittaa mobiilimaksuna sovelluksella käyttöpaikkaan Suur-Helsingin Golf tai Lakisto Golf. Maksun suoritettuasi laita viesti sähköpostilla toimistoon, jotta pystymme kohdistamaan maksun laskullesi. Voit maksaa osan laskusta liikuntaedulla ja jäljelle jäävän osuuden tilisiirtona saamasi alkuperäisen laskun viitenumerolla.

  Ilmoita toimistoon tehtyäsi mobiilimaksun sovelluksella. Käyttöpaikka löytyy nimellä Lakisto Golf tai Suur-Helsingin Golf riippuen millä edulla maksat.

  Fyysiset setelit voi jättää kirjekuoressa viestin kera Lakistoon tai Vantaankosken hallille. Voi toki sopia myös erikseen tapaamisen niiden toimittamiseksi. Postilaatikkoon jätettäessä huomioi seuraavat asiat:

  • Lakistossa tipauta kirjekuori toimiston ulko-ovessa olevasta postiluukusta sisään. Älä jätä kirjekuorta tien varressa olevaan erilliseen postilaatikkoon.
  • Vantaankosken hallin aulaan pääsee ilman kulkulätkää arkisin klo 7 - 17. Ala-aulan tiskin kyljessä on musta postilaatikko, jossa lukee Vantaankosken golfhalli, kulkutägien palautus. Jätä kuori tähän laatikkoon.

  Laskujen maksaminen

  Muutama huomio ja vinkki liittyen laskujen maksamiseen

  • osamaksuilla maksettaessa jokaisessa laskussa on eri viitenumero. Tämän vuoksi kuukausimaksajat eivät voi tehdä automaattisesti toistuvaa maksua samalla viitenumerolla. Väärä viitenumero johtaa viivästyksiin maksun kohdentamisessa ja saattaa aiheuttaa turhia maksuhuomautuksia ja varausoikeuksien sulkeutumisia.
  • Nykyisen käytännön mukaan yli 100 € maksurästit aiheuttavat automaattisesti varausoikeuksien sulkeutumisen. Varausoikeus palautuu automaattisesti, kun maksu on kirjautunut laskulle.
  • laskut ja niiden tilan näet aina WiseGolfin omista tiedoista
  • meiltä on mahdollista tilata e-lasku suoraan verkkopankkiisi


  Kirjaudu WiseGolf tunnuksillasi kotisivuille www.shg.fi, jolloin pääset tarkastelemaan omia tietojasi.

  Omista tiedoista löytyy mm. laskut ja osakkeet kansiot. Huom! Nämä näkyvät vain nettiselaimella, eivät WiseGolf applikaatiossa.


  E-laskun tilaaminen

  E-lasku tilataan oman verkkopankin kautta. Laskujen lähettäjä (myös jäsenlaskuissa) on Suur-Helsingin Golf Oy. Tunnistetieto on WiseGolfin asiakasnumerosi. Numeron näet aiemmin saamistasi laskuista tai voit kysyä sen toimistosta. Huomioi, että asiakasnumero EI ole sama kuin seuran jäsennumero.


  E-laskua suositellaan varsinkin kk-erissä maksaville, sillä joka kuukausi laskuissa on eri viitenumero.

  Asiakasnumeron näet aiemmin WiseGolfin kautta saamastasi laskusta. Voit kysyä sen myös toimistolta.


  Toimiston yhteystiedot

  Lasku- ja osakeasioissa auttaa Hanna-Leena Ronkainen. Hänet tavoittaa:

  toimisto@shg.fi

  050 594 6159 (toimiston numero)

  045 312 6156 (Hanna-Leenan suora numero)