Info SHG:n ikäkausi mestaruuskisoihin ilmoittautuneille

Hei!
Kiitos ilmoittautumisestasi mestiksiin. Järjestämme ensi viikonloppuna miesten M-25, M-50 ja M-60 kisasarjat ja juniorisarjan. Lauantaina 29.7. pelataan Luukki ja sunnuntaina 30.7. Lakisto. Lähtöajat ovat molempina päivinä klo 7.30 alkaen.
Valitettavasti naisten sarjoihin ei saatu riittävästi osallistujia. Kutsummekin kaikki ikäkausimestiksiin ilmoittautuneet naiset mukaan naisten yleiseen sarjaan 19.-20.8.


Lounas 20 % alennuksella
Kisakentän ravintolan ruokamenu on kisapäivänä tarjolla mestiksiin osallistuville 20 % alennuksella, hyödynnä etu!


Muista kehonhuolto, käytä apunasi kylmähoitoa
Creon kylmähoitolaitteet helpottavat kivistystä ja nopeuttavat palautumista. Laitteet ovat kisapäivänä kisakentällä. Lakistosta ne löytyvät tutuista tiloista klubin yläkerroksessa. Luukissa laitteisto viedään uudistuneen klubirakennuksen keskiosaan. Molemmissa tiloissa on käytössä myös hierova tuoli ja hierontavasara sekä omatoimiseen kehonhuoltoon soveltuvaa välineistöä.


Mestaruusjuhlat kaikille sarjoille sunnuntaina 20.8. Lakistossa
Sunnuntaina 30.7. kukitamme ja kuvaamme sarjojen voittajat tuoreeltaan.
Kaikkien sarjojen osallistujat ja voittajat kutsutaan yleisen mestaruuskisan ratkaisupäivänä 20.8. järjestettävään mestaruusjuhlaan, jossa jaetaan mitalit. Juhlan kunniaksi Burhan loihtii grillistä makuterveiset ja lisäksi tarjolla on mestaruuskakkua kahvin kera. Mestaruusjuhlaa vietetään noin klo 16-19.
Mestaruusjuhlan tarjoilut ovat jäsenillemme maksuttomia – ja paikalle ovat kisaajien lisäksi tervetulleita kaikki muutkin mestistunnelmasta kiinnostuneet.

Tervetuloa kisoihin ja sen oheistapahtumiin!
Seuran ja kisajärjestelijöiden puolesta
Markko Salminen ja Pia Vilmi
SHG ry johtokunta