Info mestaruuskisoihin osallistuvalle

Hei!


Kiitos ilmoittautumisestasi SHG:n mestaruuskisoihin la-su 19.-20.8.


Miesten sarja pelataan 36r + 36r ja naisten sarja 18r + 18r tasoituksettomana lyöntipelinä.


Ensimmäinen pelipäivä on Luukissa ja kisalähdöt miesten sarjaan klo 7.30 alkaen ja naisille klo 11.50 alkaen. Miesten sarjassa on cut ensimmäisen päivän jälkeen niin, että 36 parasta ja tasatuloksessa olevat jatkavat. Naisissa kaikki jatkavat toisena päivänä. Sunnuntaina pelataan ensimmäisen kisapäivän tulosten pohjalta käänteisessä järjestyksessä, kärki viimeisenä. Naisten lähdöt ovat toisena kisapäivänä ennen kolmea viimeistä miesten kärkiryhmää.


Kilpailunjohtajana toimii Jarkko Raski ja kisan tuomareina Jarmo Leiniö ja Raimo Åstedt. Yhteystiedot jaetaan kilpailumääräysten mukana.


Kisaseuranta GameBookissa
Kisatulokset kirjataan GameBookiin niin, että yksi peliryhmän jäsenistä huolehtii koko ryhmän kirjauksista. Jollekin toiselle pelaajalle sovitaan back-upin pito tuloskortille, koko ryhmän osalta. Tulokset tarkistetaan ja kirjataan joka reiän jälkeen. Tulokset käydään vahvistamassa kierroksen jälkeen caddiemasterilla.


Lounas kisailijoille hintaan 6,5 €
Molempina kisapäivinä pelaajille on tarjolla lounasbuffet klubiravintolassa hintaan 6,5 €, hyödynnä etu!


Kylmähuolto matkaa Lakistosta Luukkiin
Creon kylmähoitolaitteet löytyvät kisapäivänä kisakentältä. Lakistossa ne ovat tutuissa tiloissa klubin yläkerroksessa. Luukissa laitteisto viedään uudistuneen pukuhuonerakennuksen keskiosaan, Luukin Loungeen. Molemmissa tiloissa on käytössä myös hierova tuoli ja hierontavasara.


Mestaruusjuhlat – MestisFestis - sunnuntaina Lakistossa kisan jälkeen
Sunnuntain kisapäivä päättyy mestaruusjuhlaan, jonka yhteydessä jaetaan kaikkien sarjojen mitalit. Kello 16 alkaen Lakistossa on Burhanin loihtimia grillitarjoiluja ja mestaruuskakkukahvit. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki mestaruuskisoihin osallistuneet - myös ikäkausimestiksistä - ja sunnuntaipäivän kisayleisö. Juhlan tarjoilu on maksuton.
Toivotamme sinulle onnea kisaan ja lämpimän tervetulotoivotuksen mestaruusjuhlaan!


Seuran ja kisajärjestelijöiden puolesta
Markko Salminen ja Pia Vilmi
SHG ry johtokunta

PS. Muistathan, että aiheeton poisjäänti tai keskeytys mestaruuskisoissa voi tuottaa rangaistuksena kilpailukiellon seuraavan vuoden kisoihin. Jos sinulle tulee esteitä, reagoi niihin nopeasti.