Suosituille teematunneille saatiin kaksi lisätuntia -keskiviikkoihin klo 15 ja 19

Vielä ehdit jäsenille ja osakkaille tarkoitetuille teematunneille mukaan. Toukokuussa treenataan swingiä ja suuren kysynnän vuoksi lisäsimme viikko-ohjelmaan kaksi tuntia. Toisen keskiviikolle klo 15 ja toisen klo 19. Ilmoittautumiset kurssikalenterin kautta.

Teematuntien ideana on tarjota harjoitteita, joiden avulla omaa osaamista voi edistää. Opettaja esittää harjoitteet ja niitä treenataan yhdessä. Yhdellä tunnilla keskitytään yhteen kokonaisuuteen.

Samalla viikolla pidettävillä tunneilla on kaikilla sama teema. Voit valita itsellesi sopivimman tunnin päivän, kellonajan tai opettajan mukaan. Maanantaisin tunnit alkavat klo 10 ja 11 ja opettajana on Markus Ervasti. Tiistaisin tunnit klo 15 ja 16 ja opettajana Hanna-Leena Ronkainen. Keskiviikkoisin tunnit klo 10, 11 ja 15 opettajana Hanna-Leena sekä klo 17, 18 ja 19 opettajana Harri Ahtiainen.
​​​​​​​

Kurssikalenteri

Vko 19 / Swingi - perusta ja liikeajatus​​​​​​​

Tarkastelemme swingiä isossa kuvassa. Hyvän swingiliikkeen perusta on tasapainoinen asento ja oikea ote. Swingi on yksinkertaisimmillaan pelaajan suorittama mailan heilautus, jossa maila tekee työn ja liikkuu pelaajaan ympärillä. Rentous ja tasapainoinen liike päättyy hyvään loppuasentoon.

Vko 20 / Swingi - kehon liike

Kehon oikea liike tuo lyöntiin tehoa ja antaa käsille mahdollisuuden toimia oikein. Tunnilla keskitytään kehon kiertoliikkeeseen ja liikejärjestykseen.

Vko 21 / Swingi - käsien toiminta ja osuma

Käsillä ja niiden vipuvarsien käytöllä on tärkeä rooli swingissä. Niillä annetaan mailalle vauhtia, saadaan osumaan painetta ja teho purkautumaan oikeaan suuntaan.

Vko 22 / Draivi - liikerata ja osumakulma

Draivissa korostuu oikea osumakulma palloon, jotta sivukierteet pysyvät kurissa ja lentokaari on optimaalinen. Kaikki lähtee oikeasta alkuasennosta. Oikea osumakulma saavutetaan, kun keho on oikeassa paikassa ja asennossa palloon nähden osumahetkellä ja maila saadaan tulemaan palloon oikeasta linjasta.


Teematunnit sopivat kaiken tasoisille pelaajille. Tunnille otetaan maksimissaan 8 treenaajaa. Tunnit järjestetään Lakistossa.

Teematunnin hinta on jäsenille 10 euroa ja osakkaille 5 euroa. Se maksetaan caddiemasterille ennen tunnin alkua.


Tervetuloa teematunnille treenaamaan!