Uusi palvelu - apua osakkeen vuokraukseen

Pelioikeudet ensi kesälle on jo myyty ja kysyntää riittää edelleen. Tämän vuoksi tarjoamme uutena palveluna osakkaille pelioikeuden vuokrausmahdollisuuden toimiston kautta kysynnän mukaan. Joulukuun ensimmäisellä kyselykierroksella vuokrattavaksi tulleet pelioikeudet ovat menneet, joten nyt toteutamme uuden kyselyn.

Oletko aikeissa vuokrata osakkeesi ensi kesänä? Tarjoamme sinulle tilaisuuden saada vuokraus hoidettua jo nyt. SHG:n pelioikeuksille on kysyntää, mutta kaikki SHG:n toimistomyynnissä olleet oikeudet on jo myyty. Tiedusteluja tulee koko ajan ja on ikävä myydä ei-oota.

Uusi välityspalvelu osakkaille

Päätimme rakentaa uuden palvelun, jossa välitämme osakkaidemme osakkeita vuokralle toimiston kautta. Palvelu toimii niin, että ilmoitat oheisella lomakkeella olevasi valmis vuokraamaan osakkeesi ensi kesäksi. Kun saamme ilmoituksesi, otamme osakkeesi vuokravälitykseen ja hoidamme vuokrauksen kaikki käytännöt puolestasi. Jos osakkeellesi löytyy vuokraaja vastikkelaskusi kuitataan maksetuksi vuokraajan maksuilla. Otamme välityksestä palkkion, mutta sen maksaa vuokraaja.

Emme tiedä, miten suurta kiinnostus on ja siksi emme voi luvata varmaa vuokrausta kaikille. Vuokraamme osakkeita siinä järjestyksessä kun saamme ilmoituksia ja niin kauan kuin kysyntää riittää. Meillä on jo jonossa muutamia halukkaita vuokraajia.

Ilmoita osakkeesi vuokralle 5.2. mennessä

Moni kausipelioikeudesta kiinnostunut hankkii pelioikeuden nykyään mieluiten golfyhtiön toimistolta, koska kokee sen helpommaksi ja turvallisemmaksi ja koska maksamistapoihin on vaihtoehtoja. Samanaikaisesti kausipelioikeuksien hankkiminen on aikaistunut. Iso osa niistä myydään nykyään jo ennen vuodenvaihdetta ja loput heti alkuvuonna.

Jos kiinnostuit palvelustamme, ilmoita osakkeesi vuokralle viimeistään 5.2. mennessä. Mitä nopeammin jätät ilmoituksen, sitä aikaisemmin juuri sinun osakkeesi on tarjottavien listalla ylimpänä.

Mikäli saamme paljon osakkeita vuokrattavaksi, tulemme markkinoimaan niitä. Kun oma osakkeesi löytää vuokraajan, saat siitä ilmoituksen. Osakkeen vuokraaja ei saa tietoon, kenen osakkeella hän pelaa. Tiedotamme vuokravälityksen tilanteesta viimeistään 15.2. mennessä kaikille uusille osakkeen vuokrattavaksi jättäneille.


Tässä toisessa vaiheessa otamme vuokrausilmoituksia vastaan parin viikon ajan 5.2. saakka. Alamme tarjoamaan näitä eteenpäin heti ilmoitusten saavuttua ja purkamaan olemassa olevaa pelioikeusjonoa.

Vastikelaskut on jo lähetetty, mutta mikäli osakkeelle löytyy vuokraaja, kuittaamme vastikelaskun maksetuksi. Kannattaa varautua vuokraamaan osaketta myös omatoimisesti yksityisillä markkinoilla.

SHG:n kaksi erilaista ja hyväkuntoista kenttää houkuttelevat pelaajia. Tavoite on, että mahdollisimman moni osakas saa pelioikeuden hyödynnettyä - itse tai vuokraamalla sen toiselle pelaajalle.