Tule tutustumaan: SHG:n minimessut vuosikokousten yhteydessä

SHG:n toimikuntien jäsenet esittelevät tulevan kauden tapahtumia torstaina 27.4. hotelli Korpilammella tuntia ennen vuosikokousten alkua, eli kello viidestä alkaen. Tule bongaamaan tulevia tapahtumia ja tapaamaan järjestäjäporukoita. Voit samalla vinkata, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tulevan kauden tapahtuma- tai kisajärjestelyihin.

Kaudelle 2023 on luvassa mielenkiintoinen kattaus kisoja ja monenlaisia tapahtumia. Tiedossa on myös matkoja, niin koti- kuin ulkomaillekin.

Golftaitojen kehittymisestä ja kilpagolfista kiinnostuneille on tarjolla ammattitaitoista opetusta, niin ryhmässä kuin henkilökohtaisestikin. Junnuikäisille luvassa leiri- ja kurssitoimintaa.

Tule Korpilammella järjestettäviin vuosikokouksiin ajoissa, niin saat tietoja kauden ohjelmasta suoraan niiden järjestäjiltä.

Pääset myös tapaamaan uutta kapteeniamme Sami Kangasta. Hänellä on mielenkiintoista kerrottavaa #meidänkenttä -kampanjasta.

Tervetuloa!

Markus Ervasti, Hanna-Leena Ronkainen, Jarkko Raski, Tuomas Salminen ja kaikki toimikunnat toivottavat sinut tervetulleeksi minimessuille tutustumaan kauden 2023 toimintaan.