Toimisto tiedottaa: laskujen maksaminen ja varausoikeudet

Uusi käytäntö sulkee varausoikeudet maksamattomien laskujen vuoksi. Lue kuinka vältyt tahattomilta varausestoilta.

Olemme ottaneet käyttöön uuden käytännön ja järjestelmän ominaisuuden, joka sulkee automaattisesti varausoikeudet, mikäli pelaajalla on yli 100 € edestä erääntyneitä laskuja. Käytännön on tarkoitus estää väärinkäytökset ja jouduttaa laskujen maksamista eräpäivään mennessä. Lue alta toimiston kootut ohjeet laskujen maksuun, jotta vältymme turhilta ja tahattomilta varausoikeuksien estoilta.


  • Ensisijainen laskutustapamme on sähköposti. Varmista, että WiseGolfin pelaajatiedoissasi on ajan tasalla oleva sähköpostiosoite.


  • Meiltä (Suur-Helsingin Golf Oy) voi tilata myös verkkolaskun oman verkkopankin kautta. Tilausta varten tarvitaan tunnistetiedoksi asiakasnumero, jonka voit kysyä toimistosta ja numero löytyy myös tämän vuoden puolella saapuneista laskuista.


  • Vastikkeen ja pelioikeuden kuukausimaksajat saavat uuden laskun joka kuukausi ja jokaisessa laskussa on eri viitenumero. Vastikkeen kk-lasku lähetetään aina kuun 14. ja pelioikeuden kk-lasku kuun 15. päivä.


  • Jokaisessa kuukausilaskussa on eri viitenumero. Mikäli maksu tulee väärällä viitteellä (esim. toistuvalla maksulla vanhan laskun viitenumerolla), se ei kirjaannu oikealle laskulle. Väärällä viitteellä tulevat maksusuoritukset aiheuttavat viivästyksiä, sillä ne joudutaan manuaalisesti tarkastamaan ja siirtämään oikealle laskulle. Tämä saattaa johtaa tahattomaan laskun erääntymiseen ja varausestoon.


  • Lähetetyt laskut löytyvät WiseGolfista, kun pelaaja kirjautuu sisään. Omista tiedoista löytyy laskukansio.


  • Caddiemaster näkee myös pelaajan avoimet laskut ja ne on mahdollista maksaa tiskillä eri maksutapoja käyttäen. Kannattaa mainita erikseen, että on maksamassa järjestelmästä löytyvää laskua, jotta caddiemaster osaa avata laskun ja kohdistaa maksun sille.


  • Laskun voi maksaa myös ns. etänä liikuntaedulla (ei siis paikan päällä tiskillä), mutta silloin pelaajan tulee laittaa erikseen viesti maksun suorittamisesta sähköpostilla toimisto@shg.fi, jotta maksu tulee varmasti huomioiduksi ja merkityksi laskulle.


Lukkiutuneet varausoikeudet palautuvat automaattisesti, kun maksu kirjaantuu erääntyneelle laskulle. Viitemaksujen kirjaantumisessa menee pankista riippuen muutama päivä.

Olkaa yhteydessä toimistoon, mikäli on laskutukseen liittyviä kysymyksiä tai ongelmia.

toimisto@shg.fi

050 594 6159


Hyviä pelejä kaikille vielä loppukaudelle!

Jatkossa erääntyneet maksut aiheuttavat automaattisesti varauseston pelaajalle.