Tiedote laskutusasiakkaille Visma Financial Solutions palveluiden käyttöönotosta

Suur-Helsingin Golf on ottanut käyttöön Visma Financial Solutions Oy:n tarjoamat maksunvalvontapalvelut.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Visma Financial Solutions vastaa jatkossa SHG:n laskujen maksunvalvonnasta ja perintätoimista. Suur-Helsingin Golfin toimisto muistuttaa itse jatkossa yhden kerran maksamattomasta laskusta seitsemän (7) päivää eräpäivän jälkeen. Tästä muistutuksesta ei tule vielä lisäkuluja asiakkaalle.

Tämän jälkeen maksunvalvonta siirtyy Vismalle ja 14 päivän kuluttua eräpäivästä maksuhuomautus lisäkuluineen tulee heiltä.


Keneen yhteydessä laskuasioissa?

Ennen Visman lähettämää huomautusta laskuasioista voi sopia SHG:n toimiston kanssa. Vismalta tulleen huomautuksen jälkeen maksuaikatauluista tulee sopia ensisijaisesti heidän kanssaan.


Laskut kateissa sähköposteissa? Tilaa meiltä e-lasku

Suosittelemme e-laskun tilaamista, jolloin saat laskun suoraan verkkopankkiisi ja maksut saapuvat meille aina oikealla viitenumerolla. Kuukausittain maksaville huomiona, että joka kuukausi laskussa on eri viitenumero ja väärä viitenumero aiheuttaa viivästyksiä maksun kirjaantumisessa laskulle.

E-laskun voit tilata verkkopankkisi kautta. Laskuttaja on Suur-Helsingin Golf Oy ja tunnistetietona on asiakasnumerosi (huom!! ei jäsennumero tai osakenumero). Asiakasnumerosi löydät kahden viime vuoden aikana saapuneista laskuista tai voit kysyä sitä toimistolta.

Ilman e-laskutilausta lähetämme laskut sähköpostiin, minne ne helposti unohtuvat tai ajautuvat roskaposteihin. Tarkistathan ainakin, että meillä on ajan tasalla oleva sähköpostiosoite tiedoissamme.


Mistä löydän saapuneet laskut ja näen niiden tilan?

Kahden viime vuoden aikana lähetetyt laskut ja niiden tilan näet WiseGolfista. Kirjaudu nettiselaimella kotisivuilla www.shg.fi yläreunasta sisään ja pääset tarkastelemaan omia tietojasi. Täällä voit mm. päivittää yhteystietojasi, näet laskut ja osakeasiat.

Caddiemaster näkee myös kassan kautta asiakkaan avoimet laskut. Avoimen laskun voi maksaa myös caddiemasterin tiskillä.


Kotisivujen yläreunasta pääset kirjautumaan sisään ja tarkastelemaan omia tietoja. Täältä löytyy mm. laskut ja osakeasiat.

E-lasku tilausta varten tarvitset asiakasnumerosi. Löydät sen kahden viime vuoden aikana WiseGolfin kautta lähetetyistä laskuista. Voit tiedustella sitä myös toimistolta.


Toimiston yhteystiedot

toimisto@shg.fi

050 594 6159