Tervetuloa nauttimaan Lakiston palautumishuoneen palveluista

Lakiston uutta palautumishuonetta esiteltiin viime viikonloppuna. Huoneessa vieraili useita kymmeniä SHG:läisiä ja kommentit olivat hyvin samankaltaisia: "Onpa mainio juttu, tännehän pitää poiketa..."

Palautumishuone on auki 24/7 ja se on vapaasti ja maksutta SHG:n jäsenten ja osakkaiden käytössä. Huoneessa on hierontatuoli, X-Cryo huippukylmän paikallishoitolaitteisto, lihashuoltovasara ja välineistöä dynaamista venyttelyä tai muuta kehonhuoltoa varten. Huoneesta esimerkiksi puolapuut, jotka on varustettu riipuntatangolla, dippitelineellä ja vatsalihaspenkillä. Lisäksi saatavilla on venyttelyä tehostavia kuminauhoja, jumppapallo ja putkirullia.

X-Cryon huippukylmälaite on jokaisen käyttöön sopiva laitteisto, jonka avulla voi itse antaa itselleen niveliä ja lihaksia palauttavaa ja korjaavaa kylmähoitoa. Kylmähoito on nopeaa ja tehokasta: kipuilevaan tai rasittuneeseen kohtaan annetaan yhdellä kertaa VAIN minuutin mittainen hoito. Minuutti on turvaraja huippukylmälle! Laitteiston yhteydestä löytyy vinkkejä ja opastusta käytöstä. Neuvoja voi kysyä caddiemasterilta ja muulta paikalla olevalta SHG:n väeltä.

Löydät palautumishuoneen, kun tulet Lakiston päätyovesta sisään. Se on heti sisään tultaessa ensimmäinen ovi oikealla.

Paikallishoitoon tarkoitettu X-Cryo -laitteisto on helppokäyttöinen. Pane virta päälle laitteen takaosasta ja odota hetki. Kun paneeli näyttää 100 % voit aloittaa. Jos otat kylmää kasvoille, vaihda letkuun kasvomaski ja valitse ohjauspaneelista "face"

Sininen suulake on monikäyttöinen. Paina se mieluiten paljaalle iholle, tiiviisti sille alueelle jota haluat hoitaa. Sen jälkeen paina näyttöpaneelista "spot". Laite antaa automaattisesti minuutin mittaisen hoidon. Jos haluat tehostaa hoitoa, nostaa nuolinäppäimillä kylmätehoa kohdasta "speed". Hoitoaika yhteen kohtaan on aina MAKSIMISSAAN minuutti.

Hierontatuolista löytyy kymmenen erilaista ohjelmaa joista voit valita mieluisimman. Ohjelmat kestävät 15 minuuttia. Ne voi myös keskeyttää aiemmin.

Lihashuoltovasaran salkku on ikkunalaudalla ja siihen löytyy lukuisia eri päitä, pyöreistä ja pehmeistä terävämpiin ja kovempiin. Pyydä kaveri avuksi jos huollat sellaista kehonosaa mihin et itse yllä. vasara on yllättävänkin tehokas!

Puolapuissa on koko ajan kiinni riipuntatanko. Lisäosina on saatavilla myös dippiteline ja vatsalíhaspenkki. Ne on helppo nostaa telineeseen.

Käytä huoneessa tarjolla olevaa välineistöä kroppasi iloksi! Tilasta löytyy keppejä, jumppapallo, jumppamatto, kuminauhoja ja lihashuoltorullia.

Varustelemme palautumishuonetta toiveiden mukaan. Kerro mitä sinne haluaisit!