Tarjolla treenin ja pelin superviikonloppu Vierumäellä

Golfarina kehittyminen -projekti kutsuu kaikki treenistä innostuneet viikonloppureissulle. Heinäkuussa 15.-17.7. järjestettävällä reissulla viritellään taitoja ja fiilistellään peliä rennoissa merkeissä, Vierumäen mahtavissa puitteissa.


Ryhmätreenit alkavat perjantaina iltapäivällä ja jatkuvat lauantaina aamupäivällä. Opetuksesta vastaavat Vierumäen prot. Lauantaina ja sunnuntaina pelataan, Classicilla ja Cookella. Majoitus on järfjestetty Holiday Clubilla, Cooke-kentän vierellä.

Reissun hinta sisältää opetuksen, kaksi golfkierrosta, hotelliyöpymiset aamiaisineen, lounaan perjantaina ja lauantaina, illallisen perjantaina ja grillibuffet'n lauantaina. Lounaat ja illalliset tarjoillaan viihtyisällä Golf Paviljongilla Cooke-kentällä.


Hinta yhdeltä henkilöltä 345 euroa kahden hengen huoneessa ja 429 euroa yhden hengen huoneessa. Kun ilmoittautumiset on saatu, yritämme organisoida huonekaveria niille, jotka sellaista etsivät.

Viikonlopun tarkempi ohjelma oheisessa esitteessä. Maksimiosallistujamäärä 24. Voit ilmoittautua mukaan, osallistuminen pitää vahvistaa sitovasti 10.6.


Vierumäki_esite_2022.pdIlmoittautumislomake