SHG:n valvoja-tiimi etsii vahvistuksia kaudelle 2022

SHG:n valvonta-tiimiin kaivataan vahvistuksia tulevalle kaudelle. Jos olet reipas, nautit ulkoilmasta ja haluat päästä mukaan seuratoimintaan, olet etsimämme henkilö.

Kentillämme on pitkä vapaaehtoisen valvonnan perinne. Joka kesä isompi tai pienempi joukko SHG:läisiä käyttää aikaansa sen hyväksi, että pelaajat voisivat edetä kentällä sujuvasti ja vailla turhaa odottelua. Valvoja-nimikkeen sijaan voisikin puhua kenttäisännistä tai -emännistä, jotka toiminnallaan huolehtivat siitä, että kentällä on mukava olla ja pelaajalla on mahdollisuus onnistua pelissään.

Kenttävalvoja toimii SHG Oy:n valtuuttamana SHG Luukin ja Lakiston golfkentillä. Valvoja liikkuu autolla, jonka tunnistaa punaisesta väristä. Hänellä on oikeus tarvittaessa tarkastaa pelaajien henkilöllisyys ja pelioikeus. Valvojaa tarvitaan ennen kaikkea päivinä, joina kentän tiedetään täyttyvän heti aamusta tai olevan täynnä pelaajia iltaisin.

Etsimme nyt uusia valvojia ja toivotamme ensikertalaisia porukkaan tervetulleeksi. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat "pelisilmä" jonka avulla tunnistat jo ennakkoon mahdolliset kentän tukoskohdat ja auttavainen ja ystävällinen mieli, jonka ansiosta saat kentän taas rullaamaan.

Valvojan tehtävä on ennaltaehkäistä ruuhkien syntymistä ja varmistaa, että ensimmäiset ryhmät etenevät ohjeellisen aikataulun mukaan. Kentän ollessa täynnä valvoja huolehtii, että peli ei puuroudu. Valvojan hommat sopivat niin naisille kuin miehillekin. Elämänkokemuksesta on hyötyä!

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella mukaan valvojaporukkaan. Järjestämme uusille valvojille koulutusta ja pääset tutustumaan muuhun valvojaporukkaan. Hienoa jos tulet mukaan!


Valvojien Ferrarin tunnistat punaisesta väristä.