SHG:n Syys-Scramblestä tukikisa Tialle ja Miikalle

Lakistossa lauantaina 19.10. pelattava Syys-Scramble saa jännittävän lisäyksen - siitä tehdään tukikisa SHG:n pelaavien ammattilaisten, Tia Teinikedon ja Miikka Mäkisen, urien edistämiseksi.

Syys-Scramblen pääpelimuoto pysyy samana, sillä lisäyksellä että kentällä on kaksi väylää, jossa ryhmät voivat halutessaan ostaa Tian ja Miikan lyöntejä. Tämä on myös hyvä mahdollisuus kilpailijoille kysyä ammattilaisilta pelivinkkejä! Tämän lisäksi Tia ja Miikka vetävät kilpailijoille kisainfon ja kisan päätteeksi palkintojen jaon.

Tian kausi loppui 3-5.10. pelattuun LETAS-osakilpailuun, Iberdrola Calatayud Openiin, Espanjassa. Seuraavana suunnitelmissa on Ladies European Tourin karsinnat joulukuussa. “Kokemukseni tällä kaudella LETAS:lla ovat olleet todella opettavia ja jos palaan kiertueelle ensi vuonna, opin varmasti paljon uutta. Tavoitteenani on kuitenkin ensisijaisesti nousta LET-karsintojen kautta Euroopan pääkiertueelle ensi kaudelle. Se vaatii varmasti huolellista valmistautumista koko syksyn ajalta, mutta koen että paikka LET:lle on tavoitettavissa. Kulunut kausi on tehnyt erittäin selväksi sen, mitkä omassa pelissäni ovat suurimmat kehityskohteet ja nyt on onneksi hyvin aikaa työstää niitä ennen ensi kautta” kertoo Tia, joka pysyy positiivisena ja odottaa tulevaa innolla.

Miikan kausi on myös loppusuoralla. “Menneet kisat kuten DP World Tourin karsinnat ja loppukauden Alps Tourin kisat ovat opettaneet paljon ja jatkossa on varmasti selkeämmät linjat, mitä pelissä aletaan kehittää ja miksi. Niin sanottuja oppirahoja on maksettu. Nyt on edessä pitkiä treeniviikkoja ja sitä niin sanottua työn tekemistä, jotta ollaan loppukautta ja ensi kauden talvikisoja varten iskussa!” Loppukauden näkymissä on marraskuussa pidettävät Alps Tourin karsintafinaali, josta tavoitteena on saada täysi kategoria kiertueelle.


Syys-Scramble toimii tukikisana SHG:n pelaaville ammattilaisille, Miikka Mäkiselle ja Tia Teinikedolle.