SHG:n naisille hopeaa ja miehille pronssia seurajoukkueiden SM-kisoissa

Seurajoukkueiden SM-kisat pelattiin juhannuksen alla Kytäjä Golfissa. Sekä miehissä että naisissa päästiin jälleen kerran hienosti mitaleille.

SHG:n joukkueet sekä miehissä että naisissa on joka vuosi mukana mitalitaistoissa. Joukkueessa oli tänäkin vuonna mukana koko toimiston jengi.

Seurajoukkueiden kisat pelattiin juhannuksen alla Kytäjä Golfissa. Miesten joukkueen urakointi alkoi karsinnoista tiistaina ja varsinaiset kisapäivät olivat keskiviikko ja torstai. Keskiviikkona pelattiin kaksi kierrosta paripelejä - aamulla foursomet ja iltapäivällä fourballit. Torstaina pelattiin single lyöntipelit. Miehissä tulokseen lasketaan paripeleissä kaksi tulosta, naisilla yksi. Singlepeleissä miehissä saa olla 4 pelaajaa kentällä ja 3 tulosta lasketaan, naisilla saa olla 3 pelaajaa kentällä ja 2 tulosta otetaan mukaan tulokseen.

Miesten joukkueessa pelasivat Salminen Tuomas, Salminen Mikael, Jarkko Raski, Markus Ervasti ja Miikka Mäkinen.

Naisten joukkuessa pelasivat Tia Teiniketo, Hanna-Leena Ronkainen, Reetta Teräväinen ja Hanna Mård.

Naisten joukkue pelasi tasaisesti ja oli koko ajan hyvin kiinni hopeassa. Pelaajat olivat tyytyväisiä oman pelinsä tasoon. Pickalan nuorten maajoukkuenaisten Elina Saksan ja Fanni Grönlundin muodostama joukkue oli tällä kertaa liian kova pala voitettavaksi.

Miehet tekivät upean nousun finaalipäivän single peleissä ja Miikka Mäkisen päivän paras tulos -7 (65) auttoi vahvasti joukkueen nousussa pronssille. Miesten sarjan voitti Espoo Ringsiden joukkue.

Foursome pareina kentällä olivat Salminen - Salminen ja Raski - Mäkinen.

Fourball parina jatkoi Salminen - Salminen ja Mäkinen sai parikseen Ervastin.

Naisten foursome parin muodostivat Teiniketo - Ronkainen. Fourball peliin Ronkaisen pariksi tuli Teräväinen.

Single peleissä kentällä olivat Ronkainen, Mård ja Teräväinen.